Foto's met een objectachtige en natuurlijke look: een echte fotoafdruk op hout

Redactie DIGIFO... 1607 0
Het fotolab WhiteWall breidt met de echte fotoafdruk op hout zijn assortiment uit met een aantrekkelijke en robuuste cacheringsvariant. De beelden gedrukt op premiumpapier krijgen naar wens een glanzend of mat oppervlak en worden op een massief houten achterwand gecacheerd. Klanten kunnen kiezen tussen een antracietgrijze MDF-plaat of een onbewerkte multiplexplaat.

Persbericht:

Liefhebbers van rustieke presentatiemogelijkheden zijn bij WhiteWall aan het juiste adres: nieuw in het assortiment zijn de echte fotoafdrukken met een objectachtige en natuurlijke look gecacheerd op hout. De gekozen foto’s worden mat of in hoogglans volgens het traditionele fotochemische proces op hoogwaardig fotopapier Fuji Crystal DP II gedrukt en op een massief houten achterwand gecacheerd. De UV-folie biedt een uitstekende bescherming tegen verbleken door zonnestralen, vuiltjes en waterspatten. Met name landschapsfoto's komen op de 18 millimeter brede, onbewerkte multiplexplaat perfect tot hun recht. De 19 millimeter brede antracietgrijze MDF-plaat is daarentegen uitermate geschikt voor zwart-witfoto‘s: de plaat valt niet op en geeft de indruk een verlengde van het beeld te zijn. Met het geprefabriceerde, geïntegreerde ophangsysteem wordt het ophangen van de foto’s kinderspel.

Fotoafdruk WhiteWall op hout

Over WhiteWall

WhiteWall is een volledige dochteronderneming van het Berlijnse bedrijf Avenso GmbH, dat sinds 2007 het online-fotolaboratorium runt. Meer dan 12.000 hobby- en professionele fotografen wereldwijd zijn overtuigd van de uitstekende kwaliteit die WhiteWall levert. Samen met het merk LUMAS zorgt Avenso GmbH sinds 2004 met betaalbare, gesigneerde edities van gerenommeerde kunstenaars van over de hele wereld, voor de democratisering van de kunstmarkt. Alle fotografische werken en producten van Avenso GmbH worden uitsluitend geproduceerd en verzonden door het fotolaboratorium WhiteWall in Frechen bij Keulen.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie