Photogifts.nl: Unieke fotoprints op hout

Redactie DIGIFO... 2456 0
Als fotograaf ben je altijd geïnteresseerd in nieuwe technieken en mogelijkheden om je foto's af te laten drukken. Nieuwe materialen geven je afbeeldingen een nieuwe dimensie. Photogifts.nl is gespecialiseerd in het digitaal afdrukken van foto's op unieke ondergronden als aluminium, dibond, plexiglas en forex.

Photogifts.nlAdvertorial

Een nieuw product, foto op hout, heeft eind 2013 enorm aan populariteit gewonnen. Photogifts.nl biedt de keuze uit zes verschillende soorten hout met elk zijn eigen kenmerken.

Een foto op hout is altijd uniek door de noesten en houtstructuur. Het hout maakt elke afdruk bijzonder. Daarnaast versterken de planken - een print op vurenhout en larikshout wordt opgebouwd uit planken van ongeveer 95mm breed - het natuurlijke gevoel. Wil je geen naden? Kies dan voor berkenplex.

Naast standaard is er ook de mogelijkheid voor een 'white wash' afwerking, de kleuren worden hierdoor krachtiger weergegeven. Noesten en houtnerf zijn nog wel zichtbaar, maar worden meer naar de achtergrond gebracht.

Foto op Hout

Fine-art kwaliteit

Je bent dagelijks bezig om jezelf te verbeteren op het gebied van fotografie. Dan wil je toch ook dat je foto's in de hoogste kwaliteit worden afgedrukt? Photogifts.nl heeft dynamische en innovatieve printers met een printresolutie van maar liefst 1728 DPI. Door extra kleurtoevoegingen beschikken deze machines over een enorm kleurbereik. Ze worden daarom ook wel fine-art printers genoemd.

Photogifts.nl: Foto op Hout

Ruime mogelijkheden

Foto op HoutPhotogifts.nl heeft een bestelsysteem ontwikkeld dat ruime mogelijkheden biedt maar eenvoudig te gebruiken is. In vier stappen plaats je een bestelling en software downloaden is niet nodig. Het formaat en de uitsnede stel je eenvoudig in en je ziet meteen het resultaat. Photogifts.nl levert maatwerk.

De naden van een print op vuren- of larikshout geven je afdruk een bijzonder effect maar je wilt natuurlijk wel exact weten hoe de foto op de planken gepositioneerd wordt. Ook dit kun je direct bekijken in het online bestelsysteem. Dit voorkomt teleurstellingen na ontvangst van je bestelling.

Ben je reseller? Dan profiteer je, naast een flinke korting, van extra voordelen. Photogifts.nl combineert kwaliteit met gemak en een persoonlijke service.

Laat je als fotograaf overtuigen van nieuwe mogelijkheden, materialen en de kwaliteit van photogifts.nl. Kijk voor meer informatie op www.photogifts.nl/foto-op-hout/

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie