Photogifts.nl best getest

Redactie DIGIFO... 2441 4
Het laten printen van een foto op canvas, aluminium, plexiglas, dibond of hout is immens populair. Photogifts.nl heeft in een aantal jaar tijd een behoorlijke marktpositie weten te verwerven. Uit een onafhankelijke test van de vergelijkingssite Vergelijk Canvas komt Photogifts.nl als 'best getest' uit de bus in de rubriek foto op canvas.

Advertorial

De jury roemt specifiek de realistische kleuren en scherpte van de foto op canvas. Niet verwonderlijk, want 'museumkwaliteit leveren' is het streven van Photogifts.nl. Regelmatig zwaait de deur van het pand open en controleren medewerkers de afbeelding op perfectie.

Veel producten vinden dan ook hun weg naar fotografen, die het zelfontwikkelde bestelsysteem van het Bolswarder bedrijf aan hun eigen website kunnen koppelen. Photogifts.nl levert door heel Nederland en Belgiƫ aan zowel zakelijke als particuliere klanten.

ZWF ontwerp

Grondleggers Geoffrey en Wesly Schippers waren twintigers toen zij tien jaar geleden van start gingen met ZWF ontwerp, waar Photogifts.nl onderdeel van uitmaakt. Een allround reclamebureau dat niet alleen bedenkt, maar ook inhouse produceert. De broers laten zich daarbij niet uit het veld slaan door hevige concurrentie of moeilijke markten. Inmiddels werken er twintig medewerkers bij ZWF ontwerp.

Trots

Vorig jaar kende Vergelijk Canvas Photogifts.nl al een prijs toe voor 'beste koop foto op hout'. 'Dat we nu de rubriek "best geteste foto op canvas" hebben gewonnen, is een erkenning dat we op de goede weg zitten met Photogifts.nl. Het is een beloning voor het hele team', zegt Geoffrey Schippers.

Info: www.photogifts.nl
De test van Vergelijk Canvas: www.vergelijkcanvas.nl/foto-op-canvas-test-2015

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Fotograaf1

Als je de grootste aanbieders, zoals Profotonet en vooral Herinneringenoplinnen niet meeneemt, dan krijg je toch een ander beeld. Ik bestel zelf al lange tijd bij Herinneringen op linnen en erg tevreden mee. Deze kwam bij een eerdere test als beste uit de bus. In een test van fotoclub zijn 22 aanbieders meegenomen; http://www.fotoclub.nu/je-foto-op-canvas-een-uitgebreide-test/

afbeelding van Bart de Leeuw

Jammer dat er toch weer iemand intrapt. Dit is natuurlijk hartstikke nep. Achter deze zogenaamde vergelijkingsite zit een marketingbureau die met de centjes van photogifts.nl zo'n test in elkaar flanst. Google maar eens naar vergelijkingen tussen fotoalbums, foto's op canvas, etc.. Allemaal fake en betaald door de winnaar. Het grappige is vaak ook dat niet op ieder onderdeel gewonnen wordt; in bepaalde nietszeggende categorien wordt vaak een 2e of 3e plaats toegekend.

afbeelding van Luc Art

@bart de Leeuw ik zou zeggen check je bronnen beter voordat je deze reactie plaatst. Mocht dat niet lukken, dan zou je de moeite kunnen nemen om het zelf te testen. Niet alle vergelijking sites werken zoals jij bedoelt. Ik ken de mensen van Photogifts en die zijn trots op deze prijs.

afbeelding van Buurman en Buurman (natuurfotografie)

Sinds kort zelf een aantal bestellingen geplaatst op 'photogifs.nl' en zeer tevreden over het resultaat. Meerde foto's op verschillende materialen besteld. Door verschillende materialen met de zelfde afbeelding de laten maken is het ideaal om alles te vergelijken. Mijn mening is dat vrijwel alle materialen er zeer goed uit zien. Niet alleen is de print kwaliteit zeer hoog, er zit ook een zeer goeie en snelle levertijd bij. Ik zal hier zeker vaker bestellingen plaatsen en adviseer het absoluut door.