Fotofair workshop: meelfotografie met modellen

Lars Kruijdenberg 363 0
Ben jij geïnteresseerd in spectaculaire masterclasses en workshops? FOTOFAIR 2020 geeft jou de mogelijkheid om zo´n masterclass of workshop te volgen. Op 13 en 14 juni 2020 vindt het grootste foto- en video-evenement in de Benelux plaats, waaronder de workshop meelfotografie wit met modellen.

Meelfotografie met modellen

Tijdens deze workshop worden er situaties uitgezet door Ki Tan en zijn team. Er wordt gewerkt met witte meel waar je prachtige foto's van kunt maken. Bij deze workshop ben je creatief bezig en wordt er veel plezier gemaakt. Je leert om handmatig je camera in te stellen voor het beste resultaat. Ook leer je op het juiste moment reageren, waardoor je ook de juiste foto’s kunt maken.

Bij deze workshop heb je een aantal dingen nodig. Een van deze dingen is een eigen camera waarmee je veel foto’s achter elkaar kan maken (burst). Ook heb je een volle accu nodig, genoeg geheugenkaartjes en een statief.

Je ontvangt na de workshop een uitnodiging om lid te worden van de privé FaceBook groep CCC.Meel&melk en een kortingscode van € 40,- voor een workshop van CCC Fotounie,

De masterclass is op 13 juni en 14 juni 2020 om 11.15 uur tot 12.45 uur. De kosten van de masterclass zijn € 69,-. Lijkt dit jou een leuke workshop? Klik dan hier om er meer over te lezen en voor de kaartjes. Vol = vol.

meel fotografie

FOTOFAIR 2020

Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken van FOTOFAIR 2020.

Over de fotograaf

CCC fotounie staat voor Click Click Community. De Facebook groep is opgericht door Ki Tan in 2012. De visie van CCC.fotounie is om de leukste, gezelligste en actiefste Facebookgroep van Nederland te zijn onder de Nederlandse fotografen.