Fotofair 2020: Workshop Fotografie Hacks

Max Mostert 195 0
Wil jij leren hoe jij met minimale middelen toch 4 prachtige foto’s schiet? Dan is de workshop Fotografie Hacks wat voor jou. De workshop wordt net als vele andere gegeven op Fotofair 2020.

Algemeen over de workshop Fotografie Hacks door Fotoclub

In deze workshop krijg jij de beste tips en tricks om jouw foto's te verbeteren. Ook krijg je handige shortcuts en lifehacks aangereikt. De workshop is voor alle niveaus en is onder begeleiding van een ervaren fotograaf. In de workshop ga je aan de gang met eenvoudige huis, tuin en keukenmiddelen. Daarna ga je de foto’s bewerken. Heb je nog weinig technische kennis? De docent zal er voor zorgen dat je zo snel mogelijk kan gaan beginnen. Heb je wel al meer technische kennis? Je zal meer geprikkeld worden op het gebied van creativiteit. Er wordt voor gezorgd dat je in ieder geval naar huis gaat met 4 super toffe foto’s en extra kennis en/of ervaring.  Aan het einde van de workshop ontvang je een linkje waar je wat extra kennis kunt vinden zodat je dit thuis nog eens door kunt nemen en de opdrachten ook nogmaals kunt maken.

Voor deze workshop heb je nodig:

  • Je eigen camera. Je kan met elke camera meedoen maar een camera met een A, Av, S, Tv en/of M-stand zijn ideaal om het beste resultaat te krijgen.
  • Neem de lenzen mee die je hebt.
  • Camera regenhoes of een paraplu indien het regent. 

De workshop duurt 90 minuten en de kosten van de workshop bedragen € 39, - (dit is incl. toegangsticket voor fotofair 2020). De workshop wordt zowel op zaterdag 13 als zondag 14 juni gegeven. Op beide dagen wordt de eerste workshop van 10.15 – 11.45 gehouden en de tweede van 15.00 – 16.30.

Klik hier voor meer informatie on de workshop Fotografie Hacks door Fotoclub.nl direct te boeken.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op Landgoed Duynenwater & Beachclub Zuyver in Eersel. Om meer van onze artikelen over Fotofair 2020 te lezen klik hier.

Over Fotoclub.nl

Fotoclub.nl is opgericht door Marcel Wiegerinck. Fotoclub.nl is een fotografie community. Fotoclub staat voor een verfrissende blik op het leven. Fotoclub is hard op weg om de grootste fotografie community van Nederland te worden. Bij Fotoclub kan je terecht voor onder andere curussen, workshops, vraag en antwoord, foto’s en exclusieve clubdagen door heel Nederland.