Fotofair 2020: masterclass bolfotografie door Rob Doolaard

Max Mostert 607 0
Bijna is het weer zover... Fotofair 2020 is het grootste foto- en video-evenement van de Benelux en vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 juni. Elk jaar zijn er weer vele workshops en masterclasses zoals de masterclass bolfotografie door Rob Doolaard.

Meer over de masterclass bolfotografie

De masterclass wordt gehouden door Rob Doolaard. De workshop duurt anderhalf uur en wordt op beide dagen drie keer gehouden. De eerste groep zal van 10:15 tot 11:45 worden gehouden. De tweede masterclass van 13:00 tot 14:30. De laatste masterclass duurt van 15:00 tot 16:30. De masterclass kost €45, - en is inclusief toegangsbewijs en 80mm glazen bol ter waarde van €35, -. De glazen bol wordt gebruikt tijdens de masterclass en mag je na afloop mee naar huis toe nemen om daar nog eindeloos door te oefenen. .

Klik hier voor meer informatie over de masterclass bolfotografie door Rob Doolaard en of om de masterclass direct  te boeken.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op Landgoed Duynenwater & Beachclub Zuyver in Eersel. Lees al ons nieuws over Fotofair 2020 hier.

Over Rob Doolaard

Rob Doolaard is beroepsfotograaf en werkt onder andere voor Diergaarde blijdorp, Wildlands Emmen, Persbureau ANP/Novum, Wereld Natuur Fonds en Safaripark Beekse Bergen. Ook werkt hij voor diverse media zoals kranten en tijdschriften. Rob en zijn vrouw Conny geven ook cursussen en workshops. Tenslotte is Rob schrijver en uitgever van diverse boeken over fotografie.