Dit zijn de WWF-genomineerden

Christel de Wolff 470 0
Je kunt geen foto's meer inzenden om kans te maken op de WWF- Frans Lanting Photo Award. Wat wel kan, is stemmen op jouw favoriet! Het WWF heeft samen met Frans Lanting namelijk 30 genomineerden verzameld.

Stem nu voor de WWF - Frans Lanting Photo Award publieksprijs!

Nog tot en met 8 november kun jij laten weten wie volgens jou de publieksprijs van de WWF - Frans Lanting Photo Award verdient. De winnaars van de juryprijzen en de publieksprijs worden 9 december bekend gemaakt. 

Bekijk alle genomineerden hier en breng meteen je stem uit. 

Winnaar van de WWF- Frans Lanting Photo Award van 2017 Koen Hoekemijer

Vier prijzen te winnen

De WWF-Frans Lanting Photo Award kent een Publieksprijs en daarnaast drie juryprijzen: de WWF-Kids Award (6-11 jaar), de WWF-Young Talent Award (12-18 jaar) en de prestigieuze WWF- Frans Lanting Photo Award voor volwassenen. De fotowedstrijd wordt voor de vijfde keer door het Wereld Natuur Fonds georganiseerd in samenwerking met Frans Lanting. Lanting wordt beschouwd als één van de grootste natuurfotografen van deze tijd. Al 40 jaar reist hij de wereld over om de schoonheid van de natuur vast te leggen. Met deze fotowedstrijd hoopt hij anderen te inspieren voor natuurfotografie en daarmee respect voor de natuur te stimuleren. De hoofdprijs voor volwassenen is een fotoreis naar een WWF-project en natuurlijk de WWF-Frans Lanting Photo Award zelf. De winnaars in de categorieeën voor kinderen en jongeren en de winnaar van de Publieksprijs ontvangen een bokaal en een meet & greet met fotograaf Jasper Doest. Ook krijgen alle winnaars een overnachting in Center Parcs cadeau. 

De jury

De jury bestaat uit model, actrice en fotografe Kim Feenstra, WWF-ambassadeur Humberto Tan, natuurfotograaf Jasper Doest en natuurlijk Frans Lanting zelf. Vanuit het Nederlands Fotomuseum zal ook Marieke Wiegel jureren. WWF-expert Christiaan van der Hoeven completeert de jury. Samen letten zij bij hun beoordeling op het resultaat (het beeld zelf) maar natuurlijk ook op het verhaal achter het beeld. 

Jij kunt ook je stem uitbrengen. Dat doe je via deze link

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel