Professional Imaging 2014: 29, 30 en 31 maart

Professional Imaging 2014: 29, 30 en 31 maart

Julian 3095 0
Van zaterdag 29 t/m maandag 31 maart vindt de veertiende editie van de Professional Imaging plaats. De grootste beurs op gebied van fotografie in Nederland is verhuisd naar een nieuwe locatie: De Loods, in Nijkerk. Dat betekent een verdubbeling van het aantal vierkante meters ten opzichte van voorgaande jaren.

Maar liefst zesduizend vierkante meter staat volledig in het teken van fotografie tijdens de Professional Imaging. Op de beursvloer kun je kennismaken met de nieuwste producten van fotografiemerken, daarnaast zijn er diverse exposities, lezingen en demonstraties. Toegang is gratis.

De Loods
De Loods in Nijkerk biedt 6000 vierkante meter aan beursoppervlak, verdeeld over drie hallen.

Beurs

Op de beursvloer exposeren camerafabrikanten, importeurs en aanbieders van accessoires en alles wat met fotografie te maken heeft hun nieuwste producten. Je kunt hier terecht om vragen te stellen over de nieuwste apparatuur aan de aanwezige experts en om zaken uit te proberen. Een complete lijst van de aanwezige exposanten vind je hier.

Kenniscentrum

De nieuwe locatie beschikt over drie hallen, één meer ten opzichte van de voorgaande edities. De nieuwe hal is volledig ingericht als kenniscentrum. Hier kun je exposities bekijken, meedoen aan portfolioreviews en live demonstraties volgen.

Adobe Theater

Adobe is groots aanwezig op de Professional Imaging 2014 met een theater waar professionele fotografen lezingen geven over hun werk en vertellen hoe ze Adobe-software daarbij toepassen. Een van de hoofdsprekers is de Amerikaanse fotograaf en Adobe-expert Joe McNally, hij is drie dagen lang aanwezig en geeft diverse lezingen. Kijk hier voor het complete programma van het Adobe Event 2014.

Joe McNally
Foto © Joe McNally - De fotograaf is aanwezig op de Professional Imaging 2014

DIGIFOTO Pro op de Professional Imaging

Ook wij zijn groots aanwezig op de beurs. Vlak bij de ingang vind je onze stand waar we net als vorig jaar een covershoot organiseren. Alle bezoekers die zich door ons op de foto laten zetten maken kans op mooie prijzen. In het kenniscentrum vind je onze tweede stand, daarover binnenkort meer! We nodigen je van harte uit om een praatje te komen maken met de redactie. Hopelijk tot ziens op de Professional Imaging 2014!

Praktische informatie

Vanaf station Nijkerk rijd tussen 10 en 15 uur elk uur een pendelbus naar De Loods. De bus rijdt elk uur terug vanaf 13:30 tot 17:30 uur.

Download hier de plattegrond van de beurs.

Plattegrond PI2014
Klik op de afbeelding voor een grote versie.

Registreer voor een gratis ticket

Kom je naar de Professional Imaging? Registreer dan hier een gratis toegangsticket.

Update: registeren via de website is niet meer mogelijk, tijdens de beurs kun je bij de incheckbalies terecht voor een gratis toegangsbewijs.

Professional Imaging 2014

  • Data: 29, 30 en 31 maart 2014
  • Locatie: De Loods, Nijkerk
  • Openingstijden: 10 tot 17 uur
  • Toegang: Gratis
  • Parkeren: Gratis
  • Info en tickets: www.professionalimaging.nl