Aan de slag met boudoir fotografie

3 naakt- en boudoirfotografie tips

Christel de Wolff 10682 0

Ben je geïnspireerd door boudoirfotografie en wil je graag zelf aan de slag in dit sensuele genre? Lees dan snel verder voor belangrijke tips.

Boudoir en naaktfotografie

Boudoir en ook naaktfotografie is niet iets wat je zomaar doet. Je creëert een intieme situatie en zowel fotograaf als model moeten zich op hun gemak kunnen voelen. Begin dan ook niet aan naaktfotografie met de verkeerde instelling. De verkeerde instelling kan een seksuele spanning zijn of een ononderbouwde nieuwsgierigheid. Het is belangrijk dat je open bent over je motieven om boudoir of naakt te fotograferen en dat je het model van te voren laat weten waar je foto's voor gebruikt zullen worden. 

Dat gezegd hebbende wensen we je natuurlijk enorm veel plezier met het fotograferen van boudoir en naaktfotografie. Maar hoe pak je het aan? Om je een beetje te helpen delen we deze video van Michael Sasser waarin hij je een aantal pro-tips geeft voor jouw boudoirfotografie.

Bekijk deze Youtubevideo en blaas ons omver met jouw prachtige boudoir inzendingen in onze gallery.

Lees ook: Mist je boudoir fotografie nog iets? Probeer eens body jewelry

DIGIFOTO Travel, terug van weggeweest

 

In deze, nieuwe, geüpdatete online Travel special van DIGIFOTO nemen we je mee op reis door middel van prachtige foto’s en inspirerende interviews. Laat je verrassen door de veelzijdigheid aan materiaal. Reis de ene bladzijde naar Chili, sla om en je bevindt je op Antarctica. Ontmoet volkeren in landen hier ver vandaan of maak kennis met de jongeren in de Amsterdamse Bijlmer. Kortom, de digitale DIGIFOTO Travel editie houdt voorlopig wel even zoet dankzij de inspirerende verhalen en dito foto’s van Jimmy Nelson tot Ruben Smit en Bob Luijks.

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel