Tutorialvideo

Zo perfectioneer je de huid van je modellen in Photoshop

Christel de Wolff 1621 0

De nabewerking van professionele modellenshoots is bijna net zo belangrijk als het schieten van het juiste plaatje. Je model moet er weliswaar perfect, maar toch ook nog een beetje natuurlijk uit zien. Om de perfecte balans daartussen te vinden zal je secuur te werk moeten gaan in een bewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop.

Maar waar begin je, en welke stappen moet je vervolgens ondergaan om tot een oogverblindend resultaat te komen?  Unmesh Dinda van PiXimperfect heeft een tutorialvideo gemaakt waarin hij je precies uitlegt én laat zien hoe hij zijn modellenshoots bewerkt van begin tot eind.

Je moet even de tijd nemen want de video duurt bijna een uur, maar dan leer je ook wel alles wat je moet weten en bespaar je jezelf in het juist vervolg enorm veel tijd.

 

 

De video van PiXimperfect is in het Engels, maar in Youtube kun je gemakkelijk de ondertiteling aanzetten door op het tekstvakje te klikken. De tekst die dan verschijnt is in het Engels, maar die kun je dan weer laten vertalen in iedere andere gewenste taal door op het tandwieltje in de rechterhoek te klikken.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel