Mustsee: Netflix-show voor fotografen

Mustsee: Netflix-show voor fotografen

Nadja Geskus 3499 0
Netflix heeft een docu-serie online staan die je echt moet hebben gezien. The Art of Design is een 8-delige serie waarin acht creatieve geesten gevolgd worden. Zeer inspirerend!

Netflix show

Wanneer je houdt van beeldende kunst is dit zeker een serie voor jou! The Art of Design volgt acht van de meest creatieve geesten die werken in de kunstwereld. Hoewel er maar in één aflevering een fotograaf wordt gevolgd, is het toch zeker de moeite waard om deze Netflix serie eens te bekijken. Je krijgt er een enorme dosis inspiratie van en krijgt zin om jouw werk naar een hoger niveau te tillen. Ben je nou nog geen lid van Netflix? Dan kun je Netflix gratis één maand uitproberen. Genoeg tijd om een serie van acht delen te bekijken toch?

 

 

Platon

De gevierde fotograaf Platon is onderwerp van de zevende aflevering. Hij fotografeert voor The New Yorker, Time, Rolling Stone, Diesel, Levi’s en heeft alle grote namen voor zijn lens gehad. Een inspirerende fotograaf dus en hij maakt het zeker de moeite waard om de zevende aflevering van The Art of Design te bekijken.

Must see: Netflix show voor fotografen

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja