3x kijken: interessante natuurdocumentaires op Netflix

Max Mostert 631 0
In verband met de nieuwste maatregelen voor COVID-19 is de kans groot dat jij thuis zit tot 1 juni.Het is fijn wanneer jij deze ‘vrije tijd’ ook goed gebruikt. Daarom geef ik drie tips voor natuurdocumentaires die jij op Netflix kunt kijken.

Our Planet

Our Planet is een achtdelige natuurdocumentaire uit 2019. Our Planet is gemaakt door Netflix in samenwerking met stichting Wereld Natuur Fonds. De documentaire is grotendeels gemaakt door dezelfde mensen als de grote series Planet Earth, Blue Planet en Frozen Planet. 

Trailer Our Planet:

Night on Earth

Night on Earth is een Britse natuurdocumentaire gemaakt door Netflix. De serie volgt dieren die s nachts actief zijn met behulp van de modernste, low-light cameratechnologie. De serie is uitgebracht op 29 januari 2020, gloednieuw dus! 

Trailer Night on Earth:

Dancing with the Birds

In de documentaire Dancing with the Birds worden alle soorten paradijsvogels bezocht. Deze worden dan gevolgd in hun boeiende leven. Zo zie je bijvoorbeeld indrukwekkende paringsrituelen en uiterlijke veranderingen. Dancing with the Birds werd oktober 2019 gepubliceerd op Netflix en is zeker een aanrader!

Trailer Dancing with the Birds:

Onze magazines voor jou

Vierkante ogen?  Natuurlijk bieden wij genoeg inspiratie in onze magazines. De edities van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter staan bomvol met leerzame tutorials, inspiratievolle interviews en handige tips & tricks! Bezoek onze webshop en bestel direct de editie die bij jou past. Zoals misschien de laatste DIGIFOTO Pro 1.2020!