Zuid-Afrika in adembenemende drone-video

Zuid-Afrika in adembenemende drone-video

Redactie 1757 2
Zuid-Afrika is natuurlijk buitengewoon fotogeniek. Ook vanuit de lucht is het land erg fraai om te zien. De gevarieerde landschappen komen prachtig in beeld in deze adembenemende drone-video.

In deze video zie je een aantal facetten van Zuid-Afrika langskomen. Struisvogels, Olifanten, prachtige nationale parken en overweldigende zonsopgangen. De opnames zijn gemaakt met drones door Rind-Raja Picture Company en ze hadden toestemming om boven het Krugerpark te vliegen en deze mooie beelden te maken.

Stil

Ze maakten gebruik van een DJI Mavic Pro en waren vooral blij dat de drone niet veel geluid maakt. Je kunt je voorstellen dat zoiets een groot voordeel is als je een groep wilde dieren wilt filmen terwijl je ze niet wilt storen.

 

 

Bron: Fstoppers

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van dekok150

Geweldige natuur film .

afbeelding van PEDEWE1

Prachtige opnames. Echter een kanttekening ( en geen kritiek): moeten we nog wel drone videos maken zo dicht bij wild dat steeds schaarser wordt? Je kon duidelijk zien dat het wild verontrust was.Ik ben het met mijzelf echter nog niet eens. Ben benieuwd hoe echte wildkenners hier naar kijken en over denken.