Zeskleuren alles-in-een A3-fotoprinter van Epson

Redactie DIGIFO... 1324 0
Epson kondigt de Expression Photo XP-950 aan, een model dat speciaal is ontworpen voor mensen die thuis grotere en betere foto's willen afdrukken. Dit is de eerste alles-in-één foto-oplossing met zes kleuren die ook geschikt is voor A3-formaten. Qua omvang doet de XP-950 bovendien meer denken aan een A4 alles-in-één printer.

Persbericht:

Dankzij de invoer voor speciale media aan de achterzijde kunnen gebruikers afdrukken op verschillende media met formaten tot A3. En dankzij de dubbele papierladen aan de voorzijde kunnen gebruikers schakelen tussen fotoafdrukken en media van A4-formaat, zonder dat er tijdens het afdrukken papier hoeft te worden herladen.

Dit topmodel is voorzien van een gemotoriseerd bedieningspaneel en een uitvoerlade die automatisch wordt geopend vóór het afdrukken. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een touch-screen van 8,8 cm met een gebruiksvriendelijk interactief menu, waarmee u zonder tussenkomst van een pc eenvoudig foto's kunt afdrukken van geheugenkaarten en via PictBridge. Daarnaast kunnen gebruikers op cd's en dvd's afdrukken om familiefilmpjes en digitale fotoalbums een persoonlijk tintje te geven.

De Expression Photo XP-950 maakt gebruik van Epson Claria Photo HD Ink, ideaal voor liefhebbers van fotografie die foto's van superieure kwaliteit willen printen, die bij gebruik van Epson-media en opslag in een fotoalbum tot wel 300 jaar meegaan2. Deze zeskleureninktset (zwart, cyaan, magenta, geel, lichtcyaan en lichtmagenta) biedt vloeiende kleurovergangen, diepe zwarttinten en rijke, levendige kleuren.

De Expression Photo XP-950-printer wordt geleverd met Epson Connect. Hiermee kunt u documenten en foto's via Wi-Fi snel en eenvoudig afdrukken vanaf smartphones en tablets. Daarnaast is de XP-950 voorzien van Wi-Fi DirectTM. Hiermee kunt u vanaf draadloze apparaten afdrukken zonder dat u verbinding hoeft te maken met een draadloze router. U kunt tevens vanaf elke locatie ter wereld afdrukken door uw documenten en foto's direct per e-mail naar de printer te verzenden, terwijl u met Scan-to-Cloud gescande documenten direct in cloud-services kunt opslaan. Ook Google Cloud Print wordt ondersteund.

Katie Zimmermann, productmanager bij Epson Europe, zegt: “Klanten willen een alles-in-één oplossing die weinig ruimte inneemt, maar wel is voorzien van de beste functies die we te bieden hebben. De Expression Photo XP-950 wordt geleverd met onze nieuwe Epson Creative Print app waarmee u creatief kunt zijn door bijvoorbeeld wenskaarten te maken, uw eigen briefpapier te ontwerpen, foto' van Facebook af te drukken en meer. ”

De Expression Photo XP-950 is vanaf september 2013 voor een adviesprijs van € 429 verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, de Scandinavische landen en Nederland.

Epson Expression Photo XP-950

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie