Fotofair 2021

Workshop Fotofair 2021: leer werken met Lightroom door Nando Harmsen

Redactie DIGIFO... 2381 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens deze workshop in lezingvorm gegeven door Nando meer over hoe je werkt met Lightroom Classic.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Workshop Lightroom voor beginners in lezingvorm

De workshop waar je meer over een van de meest populaire fotobewerkingsprogramma’s, Lightroom Classic, gaat leren wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de inhoud van de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens deze workshop ga je luisteren naar Nando Harmsen, fotograaf en auteur van de onlangs verschenen ‘Landschapsbijbel – 101 tips voor luisterrijke landschapsfoto’s’, uitgegeven door Photofacts. Nando laat in deze workshop Lightroom Classic voor beginners zien hoe je foto’s in Lightroom Classic optimaal kan beheren en bewerken. Hij demonstreert hoe je met enkele eenvoudige handelingen een enorme verbetering in je foto’s kunt krijgen, om zo het maximale uit je foto te halen.

Deze workshop is in lezingvorm, hierbij je dus geen camera nodig. Wel kan je eventueel een notitieblok meenemen om tips op te schrijven. Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie