Boudoir praktijkles winactie!

Winactie boudoir praktijkles! Kans op publicatie in DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro 4323
Het is alweer voorbij: Fotofair 2019. Afgelopen weekend hebben wij op de Fotofair gestaan met op zondag de praktijkles over boudoir fotografie.

Praktijkles boudoir fotografie

Afgelopen zondag hebben de bezoekers van de Fotofair van Pascale Dekker een praktijkles kunnen volgen; zij leerde de deelnemers de ins en outs met betrekking tot sensuele boudoir fotografie. Als eerste in de praktijkles kregen de aanwezigen te zien hoe Pascale zelf aan het werk gaat. Ze geeft hierbij tips over de styling en de samenwerking met de visagist en stylisten. Alle deelnemers van de praktijkles konden daarna zelf aan de slag met de aanwezige modellen voor het maken boudoir foto's. De deelnemers van de workshop kunnen publicatie in het magazine winnen. Lees hieronder verder. 

Lees hier ons artikel over het combineren van boudoir fotografie met een gezinsleven.

Foto: Pascale Dekker

Lees ook ons artikel met 3 tips voor het maken van boudoir foto's.

Winactie

Mocht je tijdens de praktijkles mooie, creatieve boudoir foto's hebben gemaakt van de aanwezige modellen dan kan je deze in onze gallery zetten. Je kunt zoveel foto's uploaden als je wilt tot en met 16 juni. De maker van de mooiste foto wint een interview in DIGIFOTO Pro magazine.

Beluister hieronder onze podcast met Pascale Dekker.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van fritsvanalphen_151443

Het was een heel gezellige en leerzame praktijkles, met dank aan Pascale Dekker en de 2 modellen die ervoor zorgden dat ik zeker verder wil in deze tak van fotografie. Ook een compliment aan de visagiste die de modellen nog mooier maakte dan dat ze al waren. Uiteraard heb ik hiervan een paar foto's in de gallery geplaatst.

afbeelding van Niek-i-kiek_170743

Nogmaals dank voor de leuke workshop Pascale en Digifoto!
Erg leuke modellen en ook de visagiste was divalicious-top! ;)
Ook ik heb mijn best gedaan wat foto's in de galerij te plaatsen!