Aan de slag met boudoir fotografie

Praktijkles sensuele boudoir fotografie 26 mei op Fotofair

Eefke Burg 3103 0
Wil je smaakvolle en sensuele boudoir foto’s schieten en kans maken op een publicatie van jouw mooiste foto in DIGIFOTO Pro magazine? Tijdens de Fotofair kan je onder leiding van boudoir fotograaf Pascale Dekker aan de slag met boudoir fotografie. Zij laat zien hoe je verleidelijke, sexy foto’s maakt. Wil je hierbij zijn en zelf ook aan de slag met de modellen - schrijf je in!

Verzekerd zijn van een plekje? Bestel hier alvast je kaartje!

Boudoir fotografie: aan de slag met Pascale Dekker

Heb je altijd al een boudoir fotografie willen doen maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je al wat langer aan het fotograferen maar wil je ook eens kijken hoe andere fotografen dit aanpakken? Pascale Dekker leert je de ins en outs met betrekking tot boudoir fotografie op zondag 26 mei 2019 op de Fotofair in Beekse Bergen. ‘Tijdens mijn opleiding Vakdiploma Fotografie ben ik erachter gekomen dat ik het maken van portretten wel heel erg leuk vind: vrouwen en het vrouwelijk lichaam in het bijzonder. Zo is mijn fascinatie voor boudoirfotografie ontstaan. In elke vrouw schuilt een ‘femme fatale’ en het is mijn missie die naar boven te halen,’ aldus Pascale.

Fotograaf: Pascale Dekker, model: Hannah.

In de praktijkles kan je allereerst zien hoe Pascale aan het werk gaat. Ze geeft tips over de styling en het samenwerken met visagisten en stylisten. Je krijgt een uniek kijkje hoe zij haar foto’s aanpakt. Zij geeft aan dat het wekken van vertrouwen daarbij erg belangrijk is. ‘Vrouwen zijn vaak onzeker over hun lichaam en boudoirfotografie is heel intiem. Het vertrouwen van je model is het allerbelangrijkste. Als vrouwelijke fotograaf heb je het wat dat betreft ook een stuk makkelijker.’ Zij geeft tips over hoe je het vertrouwen van je model kan winnen en laat zien welke belichting en instellingen zij gebruikt.

Fotograaf: Pascale Dekker, model: Chantal. 

Vervolgens kunnen alle deelnemers aan de praktijkles zelf aan de slag met boudoir fotografie. Er zijn twee modellen aanwezig bij de boudoir fotoshoot. Deel na praktijkles je mooiste foto met ons via de lezersgallery. De allerbeste foto wordt geplaatst in het DIGIFOTO Pro magazine.

Deelnemen aan de praktijkles boudoir fotografie

Het deelnemen aan de praktijkles boudoir fotografie kan op de Fotofair in de speciaal hiervoor ingerichte ruimte bij onze Stand 45. De praktijkles neemt één uur in beslag en vindt plaats op zondag 26 mei 2019 om 10:00, 11:30, 13:45 en 15:00. Deelnemen kost € 69,50 inclusief kaartje voor de Fotofair t.w.v. € 15,- en goodiebag met onder andere twee boeken t.w.v. € 14.95 per exemplaar. Inschrijven kan via de webshop.

Beluister hieronder ook de podcast waarin Pascale nog meer vertelt over Boudoir fotografie:

 

 

De foto in de kop van dit artikel is gemaakt door Pascale Dekker van model Carmen.

Met dank aan Hedler Systemlicht

Tags: boudoir fotografie, zelf maken van boudoir fotografie, praktijkles boudoir fotografie

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke