Naakt en boudoir fotografen onder de 10.000 volgers

Onontdekte boudoir en naakt fotografen

Eefke Burg 5627 0

Nu Instagram steeds groter begint te worden, zijn er steeds meer pareltjes die je mist, om de simpele reden dat er gewoon zoveel moois is om te volgen. Vandaag delen we graag vier boudoir en naakt fotografen met je met onder de 10.000 volgers op Instagram. De boudoir fotografen maken prachtig werk en het is dan ook zonde dat zo weinig mensen ze kennen. Tijd om hier verandering in te brengen!

Lees ook: Welke portretlens leent zich het best voor naaktfotografie?

boudoir, naakt, onontdekte, nog niet ontdekt, naaktfotografie

#01 Onontdekte boudoir en naakt fotografen: @guipht

Dat boudoir fotograaf Contato Guipht nog studeert, zou je aan de hand van zijn foto's niet zeggen. Zijn platen zitten vol rijke kleuren die van je scherm afspatten. Hij laat zachte huidtinten zien en weet boudoir op een fashion manier vast te leggen. Eén van zijn favoriete series laat een vrouw zien in azuurblauw water. Zeker de moeite van het volgen waard!

boudoir, naakt, onontdekte, nog niet ontdekt, naaktfotografie

#02 Onontdekte boudoir en naakt fotografen: @andreigarciphotography

Dat naakt fotograaf Andrei Garci nog bij zo weinig mensen bekend is, is voor ons een wonder. Hij maakt natuurlijke portretten in een bijzondere omgeving, waarbij de zijn rijke groentinten opvallen. Bijzonder mooi is ook zijn serie in zwart wit, waar hij speelt met de lijnen van het lichaam, met symmetrie en asymmetrie. Een bijzondere serie en een fotograaf waar we nog veel van verwachten!

boudoir, naakt, onontdekte, nog niet ontdekt, naaktfotografie

Lees ook: Beste naaktfoto maand juni

#03 Onontdekte boudoir en naakt fotografen: @sheardphotography

Ok, ok, deze naakt en boudoir fotograaf zit onder de 10.000 volgers, maar nog maar nét. Al zijn foto's hebben iets weg van de vroege pin-up foto's uit de jaren vijftig, met een vreemde mengeling van hedendaagse fantasy. Dit levert kleurrijke platen op, waar je door zijn niet-altijd-conventionele poses toch nét wat langer naar blijft kijken. Op het moment van schrijven had deze boudoir en naakt fotograaf 9.966 volgers, wellicht levert hem dit de volgers op om boven de 10.000 uit te komen.

boudoir, naakt, onontdekte, nog niet ontdekt, naaktfotografie

#04 Onontdekte boudoir en naakt fotografen: @josuematosphotographer

Fashion, boudoir... Het is niet helemaal duidelijk in welk hokje Josue Matos valt. En dat is ook niet erg. Hij maakt heel veel prachtige fashion lingerie en swimsuitshoots die opvallen vanwege de luchtigheid waarmee hij de hoofdpersonages vastlegt. Hij fotografeert graag in de golden hour, wat zijn foto's erg goed tot zijn recht laat komen. We zijn benieuwd naar het verdere werk van deze fotograaf!

afbeelding van Eefke Burg

EefkeBurg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen vanEefke