Wacom introduceert het Cintiq Bonusprogramma

Redactie DIGIFO... 925 0
Tot en met 31 oktober 2014 kunnen klanten die een Cintiq pendisplay of de Cintiq Companion, de creatieve mobiele tablet, aanschaffen een gratis creatief product of dienst kiezen waarvan de waarde kan oplopen tot 425 euro. De selectie van bonusartikelen bevat onder andere Wacom CarePack, software en hardware van toonaangevende fabrikanten zoals Datacolor en Corel en video trainingscursussen.

Persbericht:

De Cintiq lijn richt zich op professionele digitale ontwerpers die zich bezighouden met bijvoorbeeld storyboarding, illustreren, afwerking, retoucheren en compositie. De gehele Cintiq lijn maakt het voor gebruikers mogelijk om de voordelen van natuurlijke hand-oog coördinatie en het intuïtieve gevoel van pen en papier te combineren met de voordelen van de digitale wereld. De Cintiq Companion ondersteunt creatieve vrijheid door alles te bieden wat nodig is voor het produceren van kunst en design werk, of het nu in de studio is of onderweg. Illustrator, designer, fotograaf, 3D-artiest of animator, het Cintiq Bonusprogramma bevat meerdere items die passen bij de persoonlijke en creatieve smaak van de gebruiker. Het bonusprogramma bevat:

  • Corel Painter X3 - digitale schildersoftware
  • Uitbreiding van Wacom CarePack - een extra jaar professionele bescherming voor de Cintiq
  • Datacolor Spyder – kleurmanagement tools die accurate kleuren geven aan producten en afbeeldingen
  • Video2brain training’ cursussen – trainingsvideo’s om je creatieve vaardigheden te verbeteren en je creatieve workflow te versterken
  • CEWE voucher – een voucher om foto's, schetsen of tekeningen te printen
  • Tecco voucher – een voucher om in hoge kwaliteit te printen

Wacom Cintiq Companion

Registreren

Om gebruik te maken van het Cintiq Bonusprogramma hoeven klanten hun product alleen online te registreren. Het Cintiq Bonusprogramma is toegankelijk voor klanten die een Cintiq hebben gekocht tussen 15 juli en 31 oktober 2014. De registratiemogelijkheid is echter beschikbaar tot 31 december 2014.

Eenmaal geregistreerd kunnen klanten kiezen uit zes bonusartikelen. Deze artikelen kunnen variëren afhankelijk van de aanbevolen verkoopprijs bij de betreffende verkoper van de Cintiq. Klanten ontvangen een downloadsleutel en een voucher die zij kunnen gebruiken bij een partnersite of in de Wacom eStore.

Meer informatie over het Cintiq Bonusprogramma vind je op: cintiqbonus.wacom.eu.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie