Vele extra's bij aanschaf van een Wacom Intuos Pro

Redactie DIGIFOTO Pro 1774
Koop je tussen 1 november 2014 en 28 februari 2015 een Wacom Intuos Pro, dan kom je in aanmerking voor vele extra's: je krijgt drie maanden toegang tot de Adobe Creative Cloud, een 90 dagen durend Pro-abonnement op Autodesk SketchBook en een cadeaubon van 50 euro, te besteden bij online-fotodienst WhiteWall.

Advertorial

Een pentablet stelt je in staat je foto's zeer nauwkeurig te bewerken. Alle pentablets in de Wacom Intuos Pro-serie beschikken over 2048 pendrukniveaus voor zeer precieze controle over het resultaat. Met de aanpasbare ExpressKeys en Touch Ring krijg je toegang tot al je snelkoppelingen. Daarnaast beschikt de Ituos Pro-serie over intuïtieve aanraakbediening: met multi-touchgebaren kun je op natuurlijke wijze navigeren, inzoomen en foto's draaien. Bovendien werken de Intuos Pro-pentablets draadloos, dus heb je geen last van snoeren die in de weg zitten. Koop tijdens de actieperiode een Wacom Intuos Pro en profiteer van deze extra's:

Drie maanden toegang tot Adobe Creative Cloud

Je krijgt drie maanden toegang tot de volledige versie van Adobe Creative Cloud. Dat betekent dat je alle populaire Adobe-software tot je beschikking hebt: van Photoshop en Lightroom, tot Illustrator en Premiere Pro.

90 dagen durend Pro-abonnement op Autodesk SketchBook

Autodesk SketchBook is een geavanceerd softwarepakket voor het maken van tekeningen en schetsen, waarbij de Wacom Intuos Pro-pentablets uitstekend tot hun recht komen. Je krijgt een Pro-abonnement waar je negentig dagen gebruik van kunt maken.

WhiteWall cadeaubon van 50 euro

Laat je mooiste werk afdrukken bij online-fotodienst WhiteWall, op hoogwaardige materialen zoals alu-dibond, achter acryglas of op canvas. Je krijgt een cadeaubon ter waarde van 50 euro, te gebruiken bij een bestelling van minimaal 100 euro.

Deelnemende producten:

  • Wacom Intuos Pro S - € 224,90
  • Wacom Intuos Pro M - € 349,90
  • Wacom Intuos Pro Special Edition - € 379,90
  • Wacom Intuos Pro L - € 479,90
Wacom Intuos Pro serie

Meer informatie en voorwaarden

Je hebt recht op de extra's als je een van de deelnemende producten aanschaft in de periode van 1 november 2014 tot 28 februari 2015. Registreer je aanschaf voor 31 maart 2015 om in aanmerking te komen. Kijk voor alle informatie en de voorwaarden op: nl.shop.wacom.eu/boostyourideas

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie