Jouw droombaan: reageer op de vacature redacteur fotografie bij DIGIFOTO!

Vacature redacteur fotografie

Christel de Wolff 6443 0
DIGIFOTO is the place to be op het gebied van foto- & videografie. Van interviews, inspiratie, reviews tot de laatste nieuwtjes - alles draait bij DIGIFOTO om fotografie & video. Met twee fantastische magazines en een uitgebreide online community, zijn we per direct op zoek naar een redacteur fotografie om ons team te komen versterken.

Wie ben jij?

  • Als redacteur fotografie heb je verstand van zaken ofwel een ruime (technische) kennis in fotografie en video. Je draait je hand niet om voor een technische review maar je bent ook op de hoogte van de allerlaatste weetjes op het gebied van fotografie.
  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een studie Journalistiek, Communicatie of iets soortgelijks gedaan.
  • Je ligt niet wakker van een strakke deadline en werkt georganiseerd.
  • Je legt makkelijk contact met producenten en leveranciers, weet snel de essentie uit een verhaal te halen en schrijft die helder en aantrekkelijk op.
  • Je brengt een groot deel van je tijd door op social-media en dit heeft dan ook geen geheimen meer voor jou.
  • Je bent eager om nieuws als eerste op jouw platform te krijgen, of je nu voor de tv, op kantoor of onderweg bent.
  • Je bent energiek en weet anderen hierin mee te krijgen.
  • Je bent slim en maakt jezelf gemakkelijk een nieuwe beheeromgeving eigen om content te plannen en publiceren.
  • Je houdt ervan om in data te duiken en content te analyseren. Hieruit haal jij de juiste informatie en deel je graag nieuwe ideeën met je collega’s en directie zodat we op de juiste koers blijven varen.

Zo werken we bij Clipboard:

Met elkaar zorgen wij bij Clipboard voor een open cultuur. Zo kom je regelmatig in contact met collega’s waar je niet direct mee samenwerkt.

Naast het harde werken en de behaalde deadlines wordt er op vrijdagmiddag met elkaar geborreld in de inpandige bar en kun je je baas verslaan met een potje tafeltennis. Inmiddels zijn de jaarlijkse Clipboard feesten een beroemd fenomeen!

Jouw eerste werkweek:

Nadat je bent aangenomen begint de periode van onboarding bij Clipboard. Gedurende deze periode leer je de organisatie en je collega’s kennen aan de hand van een inwerktraject.

We vinden het belangrijk dat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij Clipboard. Daarom maak je snel kennis met je collega’s en team en krijg je een rondleiding door het pand. Je PC staat voor je klaar en een collega uit het team legt je in het kort de systemen uit. Je krijgt een buddy toegewezen die je de eerste periode begeleidt.

Interesse in de vacature redacteur fotografie?

Heb je interesse in de vacature redacteur fotografie? We ontvangen graag je CV en motivatie bij voorkeur per e-mail naar vacature@clipboardmedia.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen via tel. 015-7600700.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Tags: vacature redacteur fotografie, vacature fotograaf en schrijver, redacteur fotografie gezocht. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel