Freelance klus voor 6-8 uur per week

Podcast maker gezocht! (Freelance 6-8 uur per week)

Eefke Burg 2211
DIGIFOTO is the place to be op het gebied van foto- & videografie. Van interviews, inspiratie, reviews tot de laatste nieuwtjes - alles draait bij DIGIFOTO om fotografie & video. Met twee fantastische magazines en een uitgebreide online community, zijn we per direct op zoek naar een podcast maker die 6-8 uur per week op freelance basis onze redactie kan komen versterken. De freelance klus kan je inrichten op de momenten wanneer jij kan, waardoor deze uitstekend te combineren is met jouw persoonlijke leven.

Podcast maker gezocht!

De redactie heeft elke week een podcast met de interessantste onderwerpen van de week maar zijn op zoek naar hulp. Heb jij affiniteit met fotografie en kan jij werken met bewerkingsprogramma's om een podcast samen te stellen, dan zoeken we jou! Als podcast maker overleg je wekelijks met de redactie van DIGIFOTO over welke onderwerpen het beste kunnen worden behandeld in de podcast en aarzel je niet om mensen te benaderen voor een interview.

Je kan de podcast opnemen in onze daarvoor ingerichte studio en naar verwachting ben je hier wekelijks 6 tot 8 uur aan kwijt. Deze uren kan je flexibel inrichten en het is mogelijk om een deel hiervan thuis op te pakken. Je ontvangt hiervoor uiteraard een vergoeding. 

Interesse in de vacature podcast maker?

Vind je het leuk om aan de slag te gaan als podcast maker? We ontvangen graag je CV en een korte motivatie bij voorkeur per e-mail naar vacature@clipboardmedia.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons via tel. 015-7600700.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke