Vacature: (Web)redacteur

Redactie DIGIFO... 3569 2
Clipboard Publishing, een uitgeverij van publieksmagazines over onder andere fotografie, ict en ondernemen, is per direct op zoek naar een gemotiveerde redacteur voor met name de fotografiemagazines. Als (web)redacteur ondersteun je de (hoofd)redactie op alle mogelijke vlakken. Je produceert en redigeert content voor print, websites en tablet-uitgaven.

(Web)redacteur M/V
Fulltime (40 uur)

Clipboard Publishing BV is een moderne, crossmediale uitgever van diverse publiekstitels. Ons portfolio bevat onder meer het zakelijke ICT-magazine WINMAG Pro, ondernemersmagazine Baaz, SHiFTmagazine (ABN AMRO) en DIGIFOTO Pro en DIGIFOTO Starter. Alle titels verschijnen zowel in print, online en op de tablet.

Als redacteur ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van goede content voor met name de fotografiebladen. Je produceert content voor diverse titels en verschillende media (print, online, tablet-edities), waarbij de nadruk van je werkzaamheden ligt op de fotografiemagazines. Je produceert technische reviews van objectieven, camera's, en andere fotografische accessoires. Ook schrijf je nieuwsberichten en analyses, neem je interviews af met bekende en minder bekende fotografen en ga je op reportage.

Functie-eisen (Web)redacteur:

  • Diepgaande inhoudelijke en technische kennis over fotografie
  • HBO/academisch werk- en denkniveau
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit
  • Journalistieke kennis/ervaring, vlotte pen en perfecte beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring met videoproductie is een pre
  • Zelf goed kunnen fotografen is een pre

Clipboard Publishing biedt:

Clipboard Publishing is een uitgever met twintig medewerkers en kent een strikt open-deurenbeleid. Geen hokjes, geen vakjes; we maken samen mooie magazines en actuele websites. De sfeer is professioneel en 'open'.
Naast een prettige werksfeer en –omgeving (aan de vliet nabij Delft), bieden wij je een aantrekkelijke, afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ideeën. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Sollicitatie en informatie:

Richt je sollicitatie met cv aan Jascha Vink via jascha@clipboard-publishing.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van De Taalpurist

Sorry, maar toen ik las "en perfecte beheersing van de Nederlandse taal" en in het blad in het voorwoord van Julian direct een fout zag, moest ik even lachen.

PS: Het is van tevoren ipv van te voren.

De Taalpurist

afbeelding van els van de walderveen

Helemaal mee eens