Unieke kans: workshop landschapsfotografie op de Waddenzee

Christel de Wolff 786 0
Heb jij altijd al een workshop landschapsfotografie willen volgen, maar dan wel een hele uitdagende? Wil je gebruik maken van prachtig avondlicht en genieten van een betoverende sterrenhemel, maar dan wel op een hele mooie locatie? Dan is dit de workshop voor jou!

Test je zeebenen

Harmen Piekema laat je zien hoe je de mooiste foto's van ons prachtige Wad maakt. De workshop wordt gegeven aan boord van het zeilschip de Willem-Jacob in Harlingen. Op woensdag 20 mei word je om 20:00 ontvangen aan boord. Het schip is in 1889 gebouwd en volledig gerestaureerd met behoud van authenticiteit.  Harmen Piekema wordt bijgestaan door Remco Stunnenberg en samen vertellen ze over de beste manier om landschapsfoto's te maken. Vervolgens zal de zon om 21:35 onder gaan, en is er de mogelijkheid om mooie foto's te schieten.

Uitslapen is er niet bij, om 5:30 komt de zon weer op en dat is natuurlijk ook weer een fantastisch fotomoment. Hierbij kun je gebruik maken van de beschikbaar gestelde NiSi filtersets en kun je verschillende Tamron objectieven uitproberen.  

Ook de innerlijke mens wordt verzorgt, er zal een lekker ontbijt klaar staan zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken en je volledig kunt richten op het maken van foto's. Misschien spot je nog zeehonden of de Noordse Stern die in mei zijn trekperiode heeft. Speur het Wad af met de verrekijkers van Camerashop Foto Sipkes, een begrip in Groningen.  Rond 11:00 zal het schip weer aanmeren in Harlingen.

Tijdens de reis zullen Harmen Piekema en Remco Stunnenberg beschikbaar zijn voor aanwijzingen en antwoorden op jouw vragen. Een spiegelreflexcamera of systeemcamera is vereist.

Boek jouw avontuur

Enthousiast? Klik hier voor meer informatie of boek meteen jouw waddenavontuur via deze link.

 

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel