Lezersgallery

Uitslag maandopdracht sportfotografie

Christel de Wolff 1277 0
Bij sportfotografie draait het allemaal om het vastleggen van het juiste moment. Of het nou gaat om het vastleggen van een raceauto of het fotograferen van een wereldgoal. Massaal stuurden jullie inzendingen in voor onze maandopdracht. Aan de redactie nu de moeilijke taak om drie winnaars te kiezen. De uitslag vind je hier!

Je kent de weekopdracht uit onze inspiratie nieuwsbrief, misschien heb je er al wel eens aan meegedaan. Deze maand hebben we het anders aangepakt. Groter! We maakten van de weekopdracht een maandopdracht, met een eigen wedstrijdgallery en toegankelijk voor zowel DIGIFOTO Pro als digifoto Starter lezers.  

Aan de redactie de moeilijke taak om drie winnaars aan te wijzen. Moeilijk was het zeker, we moesten ons door een enorme hoeveelheid foto's werken, de een nog mooier, stoerder en creatiever dan de ander. Uiteindelijk lukte het om drie favorieten te kiezen. De eerste plaats werd bepaald uit inzendingen van zowel DIGIFOTO Pro als digifoto Starter. De tweede prijzen werd afzonderlijk gekozen. 

Eerste plaats: Marco Scheermeijer

De eerste plaats is voor Marco Scheermeijer. Hij stuurde zijn foto in via de gallery van DIGIFOTO Pro. De combinatie van het onder- en bovenwater in de compositie en de zwemmer die zich een weg baant door het zwembad heeft ons kunnen overtuigen. Marco wint het Handboek Sportfotografie ter waarde van € 36,99.

Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van deze prijs.  

Naast een eerste prijs mogen we, met dank aan Fotofair, twee keer duo tickets weggeven voor de aankomende Fotofair beurs. Dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen! Voor de tweede prijs selecteerden we zowel een Starter als een Pro inzending. 

DIGIFOTO Pro winnaar: Cees Buitendijk

De foto van Cees Buitendijk valt op door het gekozen standpunt en de actie die uit het beeld straalt. Cees wint twee tickets voor aankomende Fotofair. Gefeliciteerd! 

Met dank aan Fotofair voor het beschikbaar stellen van deze prijs! 

digifoto Starter winnaar: Cynthia Verbruggen

Een goede compositie, wordt vaak gezegd, maak je door de kijker in één richting te sturen. Het beeld van Cynthia Verbruggen wringt wat dat betreft een beetje. In deze foto wordt je namelijk twee kanten op gestuurd. Dat maakt het ook wel wat dynamischer. Cynthia wint twee tickets voor aankomende Fotofair. Gefeliciteerd! 

Met dank aan Fotofair voor het beschikbaar stellen van deze prijs! 
afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel