Uitslag fotowedstrijd: Kleurcontrast

Uitslag fotowedstrijd 'Kleurcontrast'

Julian Huijbregts 9009
Tijdens de sombere wintermaanden stroomde onze lezersgallery vol met kleurrijke platen. 530 inzendingen kregen we binnen voor de fotowedstrijd met het thema kleurcontrast. We hebben drie winnaars gekozen!

De vele kleurrijke inzendingen wisten de donkere winterdagen een beetje op te fleuren voor ons. Het beoordelen van alle 530 inzendingen was dan ook geen straf. We zijn tot een oordeel gekomen en presenteren de drie winnaars:

Hoofdprijs: Richard Terborg

Met deze prachtige mix van sterk contrasterende kleuren wint Richard Terborg de hoofdprijs. In alle elementen van deze foto zijn kleurcontrasten te ontdekken. Van de kleding en de achtergrond tot het licht. Richard wint een echte fotoafdruk onder acrylglas van WhiteWall ter waarde van 100 euro. Gefeliciteerd!

Foto: Richard Terborg
Foto: Richard Terborg

Tweede prijs: Robert Wierenga

Robert fotografeerde de Reitdiephaven in Groningen, een prachtige locatie aan het resultaat te zien. De gekleurde huizen steken fel af tegen de knalblauwe lucht. Het levert de fotograaf de tweede prijs op: een echte fotoafdruk op alu-Dibond van WhiteWall, ter waarde van 80 euro.

Foto: Robert Wierenga
Foto: Robert Wierenga

Derde prijs: Xavier de Béthune

Xavier heeft goed gekeken naar de kleurencirkel van Itten, die we als tip meegaven voor deze fotowedstrijd. Het blauw van de hoed en de oranje achtergrond leveren een sterk kleurcontrast op. Het speelse licht maakt de foto af. De derde prijs bestaat uit een tegoedbon voor een afdruk naar keuze bij WhiteWall ter waarde van 70 euro.

Foto: Xavier de Bethune
Foto: Xavier de Béthune

Met dank aan WhiteWall voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Bernadette Boin

Terechte winnaars.
Mooie foto's.

afbeelding van SabineMetz

Nice, go Richard!!

afbeelding van Richard Terborg

Thanksssssss!! :D

afbeelding van ReflectionsFromWithin

Terechte winnaars inderdaad. Wauw die kleuren van de foto van Richard! Geweldig. Gefeliciteerd allebei.

afbeelding van richardterborg

thank yousss :)