Masterclass studiofotografie van Richard Terborg op Fotofair

Lars Kruijdenberg 648 0
Vind jij het leuk om te fotograferen met kleurlicht? Dan is dit de juiste masterclass om aan mee te doen. Het weekend van 13 en 14 juni van 2020 kun je naar Fotofair 2020, dit evenement staat compleet in het teken van fotografie.

Richard Terborg met de masterclass Studiofotografie

Richard Terborg geeft een masterclass Studiofotografie. In deze masterclass gaat Richard zijn ervaring delen met jullie door middel van zijn kennis van flitstechnieken en licht te werken met de studiofotografie. Richard zijn bedoeling van deze masterclass is dat hij de mensen wil laten ervaren wat de combinatie is van diverse flitskoppen, lampen en accessoires u een palet aan fotografische mogelijkheden bieden. De masterclass heeft een bepaalde indeling. De masterclass begint met een introductie, na de introductie is er een fotoshoot waarbij een model aanwezig is. Na de fotoshoot zal er een kleine nabespreking zijn waarbij resterende vragen nog gesteld kunnen worden.

De Masterclass die Richard geeft duurt 150 minuten en kost € 85,-. Als er iemand veel ervaring heeft op het gebied van studiofotografie dan is het Richard Terborg. Richard heeft vooral zijn ervaring op gedaan door van elk probleem de meest creatieve oplossing te bedenken. Door zich te specialiseren in de media wereld. Heeft hij zich zelf geleerd om meerdere ondernemingen te multitasken en die helemaal op hun kop te zetten.

De workshops zijn zowel op zaterdag (13juni) als op zondag (14juni) van 10.00 uur tot 12.30 uur en 14.30 uur tot 17.00 uur. Wees er zo snel mogelijk bij om je kaartje te kopen, want op=op.

Over de fotograaf

Richard Terborg is een conceptuele mode-, portret- en kunstfotograaf. Hij heeft zijn ervaring opgebouwd door bij elk probleem de meest creatieve oplossing te vinden. Zijn achtergrond in de media en design helpt hem zijn  creatieve brein alle dingen die hij doet tegelijk bij te laten houden. 

FotoFair2020

Wil jij van alles op de hoogte blijven omtrent Fotofair 2020? Klik hier om nu al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken.