'Try now, buy later': geniet van de feestdagen met een nieuwe Cintiq Companion Hybrid

Redactie DIGIFO... 753 0
Wacom, 's werelds grootste fabrikant van pen tablets en pen displays, biedt een 'Try now, buy later' regeling aan op haar nieuwste lijn van creatieve mobiele tablets. Met dit aanbod, dat geldig is tot en met 31 december in de Wacom e-store, kan iedereen de Cintiq Companion Hybrid aanschaffen en pas 40 dagen na verzending betalen.

Persbericht

Rondom de feestdagen willen veel mensen hun kosten spreiden. Met deze regeling is dat nu mogelijk. Dit aanbod is geschikt voor professionele en freelance grafisch ontwerpers, reclame creatievelingen en illustrators die willen schetsen, tekenen, schilderen en creatief bezig zijn tijdens hun welverdiende vrije dagen met Kerstmis.

Vanaf 1 december 2013 kun je de tablet via de website aanschaffen en kiezen voor de optie ‘ factuur’. Nadat het product is bezorgd, kun je gedurende de feestdagen de nieuwste functies van deze mobiele tablet uitproberen en maximaal 40 dagen later betalen. Gratis verzending is inbegrepen en wanneer de tablet niet bevalt, kun je deze gratis retour sturen. Je kunt kiezen voor de 16GB versie (€1.199,90) of de 32 GB versie (€1.399,90). De prijzen zijn inclusief BTW.

Over de Cintiq Companion Hybrid

De nieuwe Cintiq Companion Hybrid is in de zomer van 2013 gelanceerd en is de oplossing voor illustrators en designers die onderweg willen tekenen, schetsen en schilderen, maar die ook graag hun professionele software willen gebruiken als ze zijn aangesloten op een Mac of PC. De Cintiq Companion Hybrid biedt een ‘twee-in-een’ oplossing. Door de tablet aan te sluiten op een Mac of PC werkt deze als een traditionele Cintiq 13HD Creatieve Pen Display met multi-touch. Losgekoppeld is het perfect schetsblok voor licht en spontaan werk met de AndroidTM apps. De tablet heeft een krachtige Nvidia Tegra 4 processor, Android Jellybean en speciaal ontwikkelde software zoals de nieuwe Wacom Creative Canvas voor schilderen en schetsen en Wacom Manga Canvas voor de eerste stappen bij het creëren van een Manga ontwerp. Eenmaal terug in de studio is het makkelijk om de tablet aan te sluiten op een computer en de bestanden over te zetten. Ook is het mogelijk om de afbeeldingen direct te delen met populaire cloud diensten met de makkelijke en vooraf geïnstalleerde ASTRO File Manager.

Voor creatieve professionals zijn comfort en ergonomie van groot belang gedurende de vaak lange werkdagen. De bijgesloten, verstelbare en afneembare standaard biedt vier verschillende werkhoeken – van plat tot rechtop.

Voor meer informatie over de Wacom Cintiq Companion Hybrid, ga je naar: //tinyurl.com/mchx54o

Wacom

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie