Transcontinenta BV wordt distributeur van COLBOR LED-lampen in de Benelux

Kasper Knoester 334 0

Transcontinenta BV kondigt met trots aan dat ze is benoemd tot distributeur van het merk COLBOR voor de Benelux. COLBOR is toegewijd aan het leveren van de allerbeste verlichtingsapparatuur voor gebruikers van alle niveaus om hun foto- en videoproducties te verbeteren.

COLBOR is een verlichtingsmerk van Guangzhou Zhiying Technology Co, Ltd. Dit is een bedrijf dat het R&D-ontwerp, de productie en de marketing van fotografische apparatuur integreert. Vijf jaar geleden waagden ze de stap naar de verlichtingsindustrie en maakten ze de weg vrij voor een nieuw bedrijf met als doel om "Kleur met helderheid" te krijgen. Nu kunnen ze een serie levendige en veelzijdige lampen aanbieden die de diepgaande kracht van filmmaken en fotografie vastleggen.

Productcategorieën

COLBOR heeft verschillende productcategorieën ontwikkeld, waaronder Fill-in-Pocket lampen voor mobiele apparaten, COB (chip-on-board) lampen in lage en hoge wattages die gebruikt kunnen worden voor speciale toepassingen met stabiele kleurtemperaturen en speciale verlichtingseffecten via APP-besturing.

COB-lampen

Hun COB-lampen (chip-on-board) variëren van de compacte COLBOR CL60 COB-lamp tot de robuuste CL330 LED-lamp. Deze lampen, die bekend staan om hun geconcentreerde helderheid, bieden een consistente lichtopbrengst, nauwkeurige kleuren en minimaal ventilatorgeluid. Dit zijn eigenschappen die wereldwijd van het grootste belang zijn voor film- en tv-professionals. Een opvallend kenmerk is het PowerCube-ontwerp, waarmee gebruikers bijvoorbeeld de COLBOR CL100X 110W armatuur kunnen integreren in een matrix met een vermogen tot 1100W. Alle COB lampen zijn gemaakt om de ontberingen van professioneel gebruik te weerstaan, met een duurzame en lichtgewicht combinatie van aluminiumlegering en ABS.

Fill-in-Pocket lights

De COLBOR Fill-in-Pocket lampen, op maat gemaakt voor mobiele apparaten, zijn compact en perfect voor mobiele contentmakers. Deze compacte lampen zijn uitgerust met een klein scherm dat essentiële details weergeeft, zoals de levensduur van de batterij, de ingestelde helderheid en de kleurtemperatuur. Bovendien hebben ze een universeel en magnetisch ontwerp, waardoor ze compatibel zijn met DSLR's, statieven, smartphones en metalen voorwerpen.

COLBOR Apps

Voor gebruikers die hun lampen op afstand willen bedienen, biedt de COLBOR STUDIO App basisaanpassingen en zelfs een unieke kleurkiesfunctie, die de lichtkleur van de lamp afstemt op die van producten of kleding. De COLOBOR EDGEMAX app is cruciaal voor firmware-updates en zorgt ervoor dat de COLBOR lampen altijd op de hoogte zijn van de laatste technologische ontwikkelingen.

COLBOR's toewijding weerspiegelt die van elke topleverancier van LED-studioverlichting, namelijk elke uitdaging qua verlichting aan te pakken en te verhelpen. Hun aanbod varieert van betaalbare oplossingen voor beginnende YouTubers tot geavanceerde tools voor doorgewinterde filmmakers.

COLBOR producten leren kennen

Of je nu een beginnende fotograaf of filmer bent, of een (semi) professionele fotograaf of filmer, bezoek de COLBOR website voor alle details over de lampen en het uitgebreide assortiment accessoires. We raden je ook aan om de inspirerende en leerzame COLBOR blogartikelen te lezen.

Beschikbaarheid en Touch & Try

Vorige maand op de IBC in Amsterdam liet het COLBOR productportfolio professionele videomakers en producenten versteld staan van de mogelijkheden en de kwaliteit. Maak je geen zorgen als je het gemist hebt. Het komende Photo Days evenement in Brussel van 14-16 oktober biedt een extra mogelijkheid. Bezoek de stand van Transcontinenta, waar onze verlichtingsexperts aanwezig zullen zijn, zodat je de COLBOR producten persoonlijk kunt ervaren. Op de Photo Days is het trouwens ook mogelijk om voor de allereerste keer in de Benelux de COLBOR producten aan te schaffen. Daarna kunnen ze ook gekocht worden bij geselecteerde COLBOR dealers in de Benelux.

 

Ook interessant:

Lees hier: ChiliPower USB Duo Kit | Dubbel plezier

Lees hier: De juiste kleuren weergeven? Kalibreer je monitor