Demonstratietour Tamron, Carl Zeiss en Lensbaby

Tour d'Objectief: demonstratietour Tamron, Carl Zeiss en Lensbaby

Redactie DIGIFO... 2019 0
Transcontinenta, importeur van onder andere Tamron, Carl Zeiss en Lensbaby organiseert deze zomer een interactieve demonstratietour door heel Nederland met objectieven van deze merken. Ervaren demonstrateurs vertellen je alles over de objectieven en je kunt ze zelf uitproberen.

Advertorial

De Tour d'Objectief gaat 15 juni van start en duurt tot eind augustus 2013. De demonstratiedagen zullen plaatsvinden bij zo'n veertig winkels verdeeld over het hele land. Ervaren demonstrateurs (afgestudeerd aan de Fotovakschool) kunnen je in detail over de objectieven adviseren en je kunt ze zelf uitproberen.

Tour D'objectief

Tamron

Wat Tamron betreft kun je aan de slag met de 18-270 f/3.5-6.3 Di II VC PZD, het reisobjectief sleepte al diverse prijzen in de wacht. Ook de Super Performance-objectieven voor fullframe en aps-c-camera's zijn aanwezig.

De SP-objectieven beschikken over een diafragma van f/2.8, VC-beeldstabilisatie (tot vier stops winst) en een snelle, stille USD-scherpstelmotor.

Mee op de tour gaan de Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD, 70-200mm f/2.8 Di VC USD, 90mm f/2.8 Macro 1:1 Di VC USD en de 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD.

Tamron 24-70mm

Carl Zeiss Touit

Transcontinenta grijpt de tour aan voor de introductie van de Carl Zeiss Touit-objectieven met autofocus. De Touit 12mm f/2.8 en 32mm f/1.8 zijn speciaal ontwikkeld voor de compacte systeemcamera's van Sony (NEX) en Fujifilm (X). Ontdek zelf de prestaties die je met de unieke Carl Zeiss-objectieven uit je spiegelloze camera kunt halen.

Lensbaby

Lensbaby is een systeem van creatieve lensbodies, optics en accessoires die je helpen jouw eigen visie met je camera te creƫren. Elke Lensbaby optic kan simpel in en uit je Lensbaby lensbody verwisseld worden. Plaats een van de bijzondere selectieve scherpte optics om je onderwerp bijvoorbeeld te omringen met een zachte waas of vervang deze voor een fun fisheye of romantisch soft focus optic.

De Lensbaby Spark, Composer Pro en de Optic- en Accessoire-kits maken hun opwachting in de Tour d'Objectief. De demonstrateurs kunnen je er alles over vertellen, maar je kan het uiteraard ook zelf uitproberen.

Lensbaby

Aanbiedingen

Weet de Tour d'Objectief je te overtuigen? Dan kun je gebruikmaken van diverse aanbiedingen. Bij aankoop van een Tamron-objectief krijg je (naast de lopende cashback-acties) een gratis Lens Pen Pro Kit en Hufa Lens Cap Clip t.w.v. 30 euro.

Ga je voor een Carl Zeiss Touit-objectief, dan krijg je er een Carl Zeiss polarisatiefilter bij t.w.v. minimaal 80 euro.

Schaf je voor 100 euro of meer Lensbaby-producten aan, dan levert je dat een gratis Lensbaby boek over t.w.v. 25 euro.

De aanbiedingen gelden op de demodag tot maximaal 1 week erna. Meer informatie over de objectieven, de tour-data, locaties en de promoties vind je op: www.transcontinenta.nl/tourdobjectief

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie