Nikon D850 Tour - Touch & Try

Nikon D850 Tour - Touch & Try

Redactie DIGIFO... 1167 0
Nikon organiseert de D850 Road Tour zodat iedereen de kans krijgt om haar nieuwste full frame spiegelreflexcamera uit te proberen. Touch & Try en ervaar de ultieme combinatie van resolutie, snelheid en lichtgevoeligheid.

Tijdens een ruim twee uur durende workshop bij verschillende dealers door het hele land, krijgt de consument een D850 producttraining met voorbeelden uit de praktijk. Na de producttraining is er ruimte voor een hands-on sessie voor de ultieme ervaring.

Nikon D850

De Nikon D850 is een krachtige full frame spiegelreflexcamera die uw fotografie naar een nieuw niveau tilt. Deze camera is o.a. voorzien van een 45,7 megapixel sensor, EXPEED 5 beeldprocessor en een geavanceerd autofocussysteem en biedt de perfecte combinatie van resolutie, snelheid en lichtgevoeligheid. Kom naar onze D850 dealertour !

Nikon heeft een heel leuk programma in elkaar gezet waarbij je niet alleen van een bekende fotograaf/fotografe hoort waarom de D850 speciaal is, maar ook een technische spoedcursus D850 bediening krijgt. Naast het technische verhaal van onze Nikon product specialist, waar alle specificaties worden besproken, komt het verhaal van een bekende ambassadeur die al gewerkt heeft met de camera.

17 workshops

De workshops zullen verzorgd worden door diverse trainers van Nikon School en door Nikon ambassadeurs: Brett Florens (bruidsfotograaf), Gemmy Woud-Binnendijk (portretfotograaf), Paul Barendregt (pop-fotograaf) en Nico Alsemgeest (dancefotograaf). Wil jij graag kennismaken met de Nikon D850? Met maar liefst 17 workshops op verschillende locaties is er altijd wel een evenement bij jou in de buurt! De D850 Road Tour loopt tot en met 24 februari 2018. Aanmelden voor een van de workshops kan gratis via: nikon.nl/d850tour.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie