Unieke kans: wil jij aan de slag met de gloednieuwe Canon EOS R6?

Christel de Wolff 3138 0
Wil jij aan de slag met de gloednieuwe Canon EOS R6 en jouw ervaringen en foto's gepubliceerd zien in DIGIFOTO Magazine en de daarbij horende websites ? Meld je snel aan! Wij maken er gezamenlijk een prachtig artikel van met de Canon EOS R6 en jou in de absolute hoofdrol.

Voor DIGIFOTO 5.2020, die in oktober zal verschijnen, zijn wij op zoek naar een geinteresseerde fotograaf met genoeg technische kennis en enthousiasme om aan de slag te gaan met de gloednieuwe Canon EOS R6. De camera zal bij je worden thuisbezorgd waarna je minimaal een week de tijd hebt om deze zelfstandig te testen. Na het testen van de camera zal je jouw ervaringen opschrijven en de gemaakte foto's aanleveren bij de redactie van DIGIFOTO. Samen maken we er dan een mooi artikel van welke we gaan publiceren in het magazine en op de website. 

Aan de slag met de Canon EOS R6

Zie jij jezelf wel fotograferen met dit nieuwe topmodel van Canon? Meld je dan nu aan via dit formulier zodat we contact met je kunnen opnemen!

Lees ook: Canon zet het R-systeem opnieuw op de kaart

Spelregels

Wanneer je ingaat op de uitnodiging om de Canon EOS R6 te testen stem je in met:
1/ De camera wordt per koerier bij je afgeleverd (op het hieronder ingevulde adres) en daar later ook weer opgehaald.
2/ Je krijgt de camera minimaal een week tot je beschikking – je gaat zelfstandig op stap met de Canon EOS R6 en bepaalt zelf de locatie(s).
3/ De camera blijft ten allen tijde eigendom van Canon.
4/ Na het testen van de camera zal je jouw ervaringen opschrijven en de gemaakte foto’s aanleveren bij de redactie van DIGIFOTO. We maken er dan samen een mooi artikel van welke we gaan publiceren in DIGIFOTO magazine en de daar bijhorende websites.
5/ Je geeft toestemming om de door jou gemaakte content te gebruiken in DIGIFOTO Magazine/online, social media en nieuwsbrief zo ook door de uitgever Clipboard Media & Content en Canon Nederland.

Klik hier om je meteen in te schrijven.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel