Three Queens serie van Marcel Wanders nu verkrijgbaar bij LUMAS galerie in Amsterdam

Redactie DIGIFO... 1320 0
LUMAS, de edities galerie die wereldwijd authentieke en hedendaagse kunstwerken aanbiedt tegen aantrekkelijke prijzen, geeft geïnteresseerden de mogelijkheid om exclusieve en tegelijkertijd betaalbare, gelimiteerde werken van de bekende ontwerper Marcel Wanders aan te schaffen.

Naast andere fascinerende kunstwerken van Marcel Wanders zijn bij de LUMAS galerie de drie fantastische afbeeldingen van de White Queen, Golden Queen en Black Queen in Amsterdam verkrijgbaar.

Marcel Wanders

Wanders is een uitgesproken fan van, zoals hij dat zelf noemt, de grootste ontwerpprestatie ooit: de evolutie. Met dit ‘intelligent design’ in gedachten, bestaat zijn Three Queens-serie uit fantastische portretten van drie koninginnen die stijlvol, maar minzaam en met koele afstand heersen over een ‘omgeving van de liefde’. De honingraatachtergrond werkt daarbij vervreemdend. De afbeeldingen van Marcel Wanders zijn wereldwijd beschikbaar in een gelimiteerde, oplage van honderd stuks. De foto’s, gesigneerd door de ontwerper, zijn verkrijgbaar vanaf 300 euro. Naast Marcel Wanders heeft LUMAS ook fotografiekunst van de Nederlandse illustrator Piet Paris in zijn portfolio.

Marcel Wanders
Gold Queen (c) Marcel Wanders / Edition by Lumas.com

De edities galerie LUMAS biedt geïnteresseerden de kans de werken eerst met eigen ogen te bekijken in een huiselijke omgeving. Zo kan iedere bezoeker zich nog beter inbeelden hoe het thuis in de woonkamer, keuken, studeerkamer of bibliotheek kan staan. 

LUMAS biedt in 27 galeries wereldwijd kunstzinnige fotografie en werken van museumkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Meer dan 1.400 werken van 160 gevestigde kunstenaars en verscheidene veelbelovende nieuwkomers bieden een uitgebreid inzicht in de moderne kunst- en designwereld. De werken zijn als handgesigneerde originele foto’s en kunstwerken in gelimiteerde edities beschikbaar van meestal 75 tot 150 exemplaren. Deze edities maken betaalbare prijzen tussen de 120 euro en 800 euro mogelijk, en spreken een groot publiek van kunstliefhebbers en nieuwe verzamelaars aan. Het LUMAS-portfolio wordt in wisselende tentoonstellingen in de galeries getoond. Daarnaast houdt LUMAS er regelmatig evenementen, zoals boekpresentaties en lezingen en gesprekken met experts en kunstenaars van over de hele wereld. 

Over LUMAS galerie Amsterdam

De LUMAS galerie is gevestigd aan de Van Baerlestraat 8, 1071 AW Amsterdam. Openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Telefoonnummer: +31 (0)20 24 10 010.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie