LUMAS Mini's: kunst om mee te nemen, te verzamelen en om cadeau te doen

Redactie DIGIFO... 1273 0
Elke verzameling begint klein. De editiegalerie LUMAS breidt met de LUMAS Mini's zijn assortiment uit met werken in een handig formaat. De zorgvuldig uitgekozen werken bieden goedkope kunst en zijn vanaf nu in alle 28 galeries beschikbaar.

Talrijke werken van bekende kunstenaars zoals Man Ray, Robert Lebeck of Michel Comte, alsook veelbelovende nieuwkomers zijn verkrijgbaar. Tijdloze klassiekers en bestsellers krijgen een cachering achter acrylglas of aluminium en worden afhankelijk van het type met een passende lijst voorzien. Zowel liggend, staand als in panoramaformaat: de LUMAS Mini's zijn in acht praktische groottes beschikbaar. Alle LUMAS Mini’s worden in een mooi doosje, dat kan worden opengeschoven, verpakt met een leuk blauw lintje.

Lumas Mini's

Niet alleen de verschillende presentatiemogelijkheden, maar ook het uitgebreide aanbod zal iedereen kunnen bekoren. Of men nu houdt van grafisch, schilderachtig of fotografisch – er is voor elk wat wils. Dankzij de kwalitatieve verpakkingen worden de LUMAS Mini‘s leuk gepresenteerd en zijn ze direct klaar voor transport. Ideaal voor beginnende verzamelaars en voor iedereen die nog op zoek is naar een geschikt cadeau.

Lumas Mini's verpakking

Over LUMAS

LUMAS biedt in 28 galeries over de hele wereld edities van museumkwaliteit tegen betaalbare prijzen aan. Meer dan 1400 werken van 160 gevestigde kunstenaars en verscheidene veelbelovende nieuwkomers bieden een uitgebreid inzicht in de moderne kunst- en designwereld. De werken zijn als handgesigneerde originele foto’s en kunstwerken in gelimiteerde oplagen van meestal 75 tot 150 exemplaren beschikbaar. Deze oplagen maken betaalbare prijzen tussen de 100 en 800 euro mogelijk en spreken een groot publiek van kunstliefhebbers en nieuwe verzamelaars aan.

www.lumas.com
www.facebook.com/Lumas
www.twitter.com/Lumas
www.pinterest.com/Lumas

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie