Terugblik op Photokina 2018

Christel de Wolff 881 0
Alle grote camerafabrikanten, de beste fotografen en tienduizenden bezoekers van over de hele wereld waren aanwezig op Photokina 2018. En wij ook natuurlijk. Thuisblijvers konden het nieuws op de voet volgend door middel van onze website en Social Media kanalen. Nu is het tijd om terug te blikken op het grote fotografie-evenement.

DIGIFOTO was ter plaatse om de vele nieuwtjes en inspirerende verhalen te vangen in woord en beeld. Alle artikelen vind je hier gemakkelijk bij elkaar zodat je het nog eens terug kunt lezen.

Digitale Photokina 2018 special

We maakten een digitale editie waarin je leest over o.a. de Panasonic Lumix-S: full-frame spiegelloze cameralijn, The L-Mount Alliance: Bijzonder verbond tussen Leica, Panasonic en Sigma, de strategische update van Sony, Sigma's Touch & Try en gear zoals de Canon EOS R, Nikon Z7, Fujifilm GFX 50R & de Fujifilm GFX 100S. De digitale editie lees je hier

Video van Photokina 2018

Voor wie alles al gelezen heeft, valt er nog veel te zien. Raf Olaerts maakte onderstaande video. Hij neemt je mee langs de stands van alle belangrijke spelers in de fotografiewereld die hun stand hadden op Photokina 2018.

 

Tot ziens op Photokina 2019!

Dat was Photokina 2018, de volgende editie staat alweer op de planning voor 8 tot en met 11 mei 2019! 

Meer informatie over de Photokina beurs vind je hier

Lees ook: Al het Photokina 2018 nieuws bij elkaar

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel