Lees het verhaal van Mike in DIGIFOTO Pro 2.2018

Terug naar de bron: Macrofotografie

Remco Stunnenberg 515 0
Fulltime professioneel fotograaf Mike Muizebelt heeft een uitgesproken passie voor reisfotografie. Zijn reis als fotograaf begon echter ooit bij macrofotografie, een liefde die hij nimmer verloochende. Met grote regelmaat keert hij terug naar de bron.

Wie het werk van Mike goed bekijkt, kan niet anders dan concluderen dat creativiteit als een rode draad door zijn portfolio loopt. Die creativiteit begint bij hem met het openstellen van zijn zintuigen, vertelt hij in DIGIFOTO Pro 2.2018. 'Het maken van een onderscheidend beeld begint in je hoofd. De apparatuur is volledig ondergeschikt aan dat beeld. Bij mij werkt het bijna altijd zo dat zich een beeld aandient in mijn hoofd en met behulp van de spullen die ik tot mijn beschikking heb, ga ik kijken hoe ik dat beeld kan vormgeven.'

Het hele verhaal

Lees het hele verhaal met Mike en geniet van zijn prachtige beelden in DIGIFOTO Pro 2.2018. Hij vertelt over zijn liefde voor deze tak van fotografie maar ook over zijn werk- en denkwijze met betrekking tot macrofotografie.

Abonnement

Wanneer je nu een abonnement neemt op DIGIFOTO Pro ontvang je liefst zes edities voor maar €29,75.

Fotowedstrijd Macro

Als fotograaf wil je jezelf maar zeker ook je publiek blijven verrassen met bijzondere foto's. Toch? Stap dan ook eens in de wereld van macrofotografie en doe mee aan onze fotowedstrijd Macro. Hierbij maak je kans op geweldige prijzen. 

Beelden: © Mike Muizebelt

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco