Mis hem niet

Nu in de winkel: DIGIFOTO Pro 2.2018

Redactie DIGIFOTO Pro 3892
De nieuwe DIGIFOTO Pro is uit. Nummer twee alweer van dit jaar. Als altijd staat de nieuwste DIGIFOTO Pro bomvol met mooie fotografie, interessante interviews, must have gear, reviews en achtergrondartikelen.

Voor 5,95 haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Wat bezielt iemand om te kiezen voor het fysiek en emotioneel zware én levensgevaarlijke pad van conflictfotografie? Om een antwoord te krijgen op deze vraag, gingen wij langs bij Roger Waleson. Roger is van huis uit reclame- en portretfotograaf maar begaf zich drie jaar geleden op een heel ander pad: het pad van de oorlogsfotografie. Zo bezocht Roger de brandhaarden in het oosten van Oekraïne en Irak. Het resultaat: een indrukwekkend interview en al even indrukwekkende beelden.  

Micky Hoogendijk

Roger was niet de enige fotograaf met wie wij spraken. Zo hadden wij ook een gesprek met voormalig model en actrice Micky Hoogendijk. Vier weken voor haar overlijden gaf Gine Frankot Hoogendijk haar dochter Micky een fototoestel. Dit was in 2009. Het betekende het begin van een nieuwe en zeer succesvolle richting in het leven van Micky: fotografie. 'Die camera inspireerde me en werd de drive achter het creëren van nieuw leven.' 

Macrofotografie

Gelet op de tijd van het jaar spraken we ook met fulltime professioneel fotograaf Mike Muizebelt. Mike heeft een uitgesproken passie voor reisfotografie. Zijn reis als fotograaf begon echter ooit bij macrofotografie, een liefde die hij nimmer verloochende. Met grote regelmaat keert hij terug naar de bron. Lees zijn verhaal in DIGIFOTO Pro 2.2018 en geniet van zijn prachtige beelden.

© Mike Muizebelt

Nog veel meer te lezen

Als vanzelfsprekend is er nog veel meer te lezen in dit nummer. Zo staan we als altijd ook stil bij het laatste nieuws uit de wereld van de fotografie en gaan we op pad met de nieuwste camera's en objectieven. 

Mis hem niet

Last but not least staat dit nummer natuurlijk ook weer vol met inspirerende en leerzame achtergrondverhalen. Mis onze nieuwste uitgave niet. Vanaf vrijdag 4 mei ligt hij in alle boekhandels in de gehele BeNeLux. 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie