Tamron wint 3 EISA Awards 

Redactie 934 0
Tamron heeft drie EISA awards gewonnen. De Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD voor BEST LENS OF THE YEAR, de Tamron 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD voor BEST WIDEANGLE ZOOM LENS (APS-C) en de Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD voor BEST TELEPHOTO ZOOM LENS.

De European Imaging and Sound Association (EISA) reikt elk jaar awards uit aan producten die als beste worden beoordeeld in de categorieën Fotografie, Mobiele apparaten, Hi-Fi, Home Theatre Audio, Home Theatre Display & Video en In-Car Electronics. Een panel van redacteurs van meer dan 60 toonaangevende beeld-, geluids- en elektronicatijdschriften in 30 landen beoordeelt en stemt welke producten de beste op de markt zijn.

De EISA jury had het volgende te zeggen: 

Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD
"Voor enthousiaste fotografen die Sony-camera's met APS-C-sensoren gebruiken en op zoek zijn naar een zoomobjectief van hoge kwaliteit, is dit wellicht de perfecte keuze. Dit objectief biedt een unieke combinatie van een groot maximaal diafragma en een breed brandpuntsbereik van 26-105 mm (full-frame equivalent), zonder afbreuk te doen aan de optische kwaliteit. Het objectief is afgedicht tegen weersinvloeden, net als de duurdere modellen uit de Alpha 6000-serie, terwijl de effectieve optische stabilisatie het mogelijk maakt om uit de hand opnamen te maken bij lange sluitertijden zonder onscherpte als gevolg van cameratrillingen. Bovendien is de autofocus stil en nauwkeurig en is hij volledig compatibel met functies zoals Eye AF. Kortom, een uitstekende keuze voor alledaagse opnamen."

Tamron 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD
"Dit is 's werelds eerste ultra-groothoek zoomobjectief voor APS-C-spiegelobjectieven met een lichtsterk maximaal diafragma van f/2.8, dat is ontworpen voor gebruik met Sony E-mount camera's. Het objectief is compact en licht, maar levert toch resultaten van topkwaliteit. De scherpstelafstand is slechts 15 cm bij de kortste brandpuntsafstand, waardoor dit objectief ideaal is voor close-up opnamen. De RXD autofocus motor is volledig stil en stelt nauwkeurig en snel scherp op elk onderwerp, wat vooral belangrijk is bij video-opnamen. Daardoor is het de perfecte keuze voor opnamen met buitengewone kijkhoeken en opvallende perspectieven."

Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD
"Tamron's ultra-telefotozoom voor Sony E-mount biedt een brandpuntsbereik dat ideaal is voor wildlife-, sport- en actiefotografie in een indrukwekkend compact ontwerp. Het biedt ook een minimale scherpstelafstand van 60 cm bij de 150 mm-stand, met een maximale vergroting van 1:3.1 voor close-up werk. De Broad-Band Anti-Reflection coating onderdrukt ghosting en flare, terwijl de optiek wordt beschermd door de vochtbestendige constructie samen met een fluorine coating op het voorste element. Dit is het eerste Tamron objectief voor full-frame mirrorless camera's met optische beeldstabilisatie, waardoor scherpe ultra-telefoto-opnamen uit de hand kunnen worden gemaakt."

Info: Tamron.eu

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie