OPPO Find X3 Pro-vlaggenschip geprezen door EISA vanwege innovatieve karakter en topcamera’s

OPPO wint EISA award voor meest geavanceerde smartphone

Christel de Wolff 688 0
De EISA awards voor 2021-2022 zijn uitgereikt. In diverse categoriën worden producten beoordeeld op hun prestaties en duurzaamheid. OPPO boekte winst met het vlaggenschip OPPO Find X3 Pro.

OPPO is voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen tijdens de toonaangevende EISA Awards-uitreiking 2021-2022. De OPPO Find X3 Pro, het vlaggenschip van het merk, is bekroond met de ‘EISA Best Product Advanced Smartphone 2021-2022’ award vanwege zijn innovatieve karakter, sublieme cameraopstelling en onderscheidende ontwerp. De EISA-jury (Expert Imaging and Sound Association) bestaat uit 61 experts van ‘s werelds meest gerespecteerde consumentenelektronicatijdschriften.

Voor ons komt het niet als een verrassing dat de OPPO Find X3 Pro werd beoordeeld met een Award voor beste smartphone. Wij testten de smartphone camera's al uitgebreid en waren zeer enthousiast over de geavanceerde functie. Lees de volledige review hier: 

Over de OPPO Find X3 Pro

De OPPO Find X3 Pro heeft een premium en futuristisch design, uitgerust met een geavanceerde quadcamera en indrukwekkend scherm. Het is OPPO’s eerste smartphone met een combinatie van twee primaire 50MP camera’s (groothoek en ultragroothoek) die gebruik maken van de innovatieve Sony IMX766-beeldsensor en OPPO’s zelfontwikkelde 10-bit Full-Path Colour Management System. Dit stelt gebruikers in staat om foto’s en video’s vast te leggen, op te slaan en weer te geven in één miljard kleuren, wat zorgt voor levensechte nauwkeurigheid met een overvloed aan tinten. Aangedreven door Qualcomm® Snapdragon™ 5G Mobile Platforms, biedt de OPPO Find X3 Pro razendsnelle topprestaties.

Over EISA

EISA is ‘s werelds grootste onafhankelijke panel van deskundigen op het gebied van multimediatechnologieën dat een unieke, wereldse blik op de markt voor consumentenelektronica biedt. Al bijna 40 jaar bieden de EISA Awards de ultieme onafhankelijke koopaanbevelingen voor consumententechnologie. De EISA Awards worden jaarlijks uitgereikt door 61 experts van toonaangevende magazines en websites op het gebied van fotografie, video entertainment, audio, hifi, auto en mobiele elektronica uit 29 landen. De experts zijn onafhankelijk van elkaar, maar werken samen onder EISA’s vlag.

Meer nieuws over foto- en video apparatuur vind je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel