Studio Spelen met Kleurlicht

Lars Kruijdenberg 673 0
Is fotograferen met kleurlicht iets wat jou leuk lijkt? Dan is de workshop spelen met kleurlicht tijdens Fotofair 2020 echt iets voor jou. De workshop wordt gehouden op zowel 13 als 14 juni 2020.

Deze workshop haalt het beste in jezelf naar boven als het aankomt op leren om creatief om te gaan met kleurlicht in de studio.

Over Studio Spelen met Kleurlicht

Bij de workshop studio spelen met kleurlicht leer je alles over het gebruiken van kleur in je foto’s. De workshop wordt gegeven door Josefien Hoekstra, Josefien is erg ervaren en kan alles goed uitleggen. Bij deze workshop kun je alle creativiteit los laten, want als je dat doet krijg je de meest unieke foto’s. Je leert ook bij de workshop om de juiste kleuren combinatie en sfeer samen te voegen in 1 foto. 

De workshop start met een aantal voorbeelden en een uitleg over bepaalde kleuren combinaties. Daarna volgt er nog wat uitleg over de keuzes voor kleur en styling van workshopmodel. Hierna wordt er kort gedemonstreerd en daarna mag je zelf aan de slag! Er volgt een uitleg over belichting. Na afloop kun je nog vragen stellen. De workshop is op 13 en 14 juni van 2020 en duurt 150 minuten. De tijden van de workshop zijn op beide dagen het zelfde, namelijk van 10.15 uur tot 12.45 uur en van 14.30 uur tot 17.00 uur.

De workshop Studio spelen met licht is erg populair. Dus als dit je nou iets lijkt, schrijf je dan snel in want op = op.

Over de fotograaf

Josefien Hoekstra is op vrij jonge leeftijd begonnen met modellenwerk en fotografie. Door de jaren heen is haar passie en ervaring enorm gegroeid. Josefien staat bekend om haar indrukwekkende en kleurrijke beeldenen het sterk gebruik van licht en kleur op een creatieve manier. Josefien deelt haar kennis graag met anderen en dat maakt haar de perfecte workshopleider.

Fotofair 2020

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2020? Klik hier om direct al ons tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken.