Fotofair 2021

Studio spelen met kleurlicht op Fotofair 2021

Redactie DIGIFOTO Pro 4442
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens de masterclass van Josefien Hoekstra hoe je kan spelen met kleurlicht in de studio om unieke, gave foto’s te maken.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021

Masterclass spelen met kleurlicht

Tijdens de masterclass ga je met kleurlicht spelen om de juiste emotie, sfeer en boodschap over te brengen in je beeld. Persoonlijke voorkeur en een stukje gevoel zorgen ervoor dat je ontdekt welke kleurencombinatie jouw voorkeur heeft. De masterclass spelen met kleurlicht wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli gegeven. Meer weten over de masterclass en je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens de masterclass van 150 minuten kan je onder andere het volgende verwachten: 

  • Voorbeelden, bespreken kleuren, kleurenwiel en het effect van bepaalde tinten en kleurcombinaties aan de hand van een presentatie.
  • Uitleg keuzes kleuren styling voor workshopmodel.
  • Foto’s maken en kleurcombinaties uitproberen.

Nadat iedereen aan de beurt is geweest is wordt er nog gepraat over gel belichting, hoe je de belichting aanpast door toevoeging van één kleur en laten zien wat het effect is.

Over Josefien Hoekstra

Diversiteit laten zien en mensen om hun mooist weergeven vindt studiofotografe Josefien Hoekstra het belangrijkste, bekend om haar indrukwekkende, kleurrijke beelden. Josefien kan je omschrijven als een fotografe met een duidelijke visie en een hart voor mensen. In haar werk is dan ook terug te zien dat ze graag een sterke (vrouwelijke) energie en diversiteit van mensen weergeeft. Alle vormen, maten en huidskleuren zijn terug te vinden. Kennis delen doet Josefien graag maar ze is ook van mening dat je nooit bent uitgeleerd. Ben je benieuwd wat Josefien jou te bieden heeft tijdens de masterclass of wil je meer weten over de inhoud van de masterclass? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie