STACK: 1000GB gratis opslag

STACK: 1000GB gratis opslag

Redactie DIGIFO... 2953 3
STACK is 1000GB gratis opslag voor het gemakkelijk bewaren, synchroniseren en delen van al je bestanden. STACK is voor je foto’s in alle formaten, de map voor al je documenten en de plek voor al jouw kleine en grote projecten. Is STACK hiermee de ideale tool voor fotografen? Wij zetten de voordelen voor je op een rij.

Advertorial

Alle bestandsoorten

Bij STACK is het mogelijk om elk bestandsformaat in elke bestandsgrootte te uploaden. Er wordt geen compressie toegepast op de bestanden die je in je STACK plaatst. Daarmee is STACK de plek voor al je RAW foto’s.

Altijd genoeg ruimte

In de 1000GB online opslag van STACK kun je al gauw tienduizenden RAW foto’s kwijt. Heb je meer ruimte nodig, dan breid je jouw STACK gemakkelijk uit tot 10.000GB. Bij de betaalde pakketten wordt er bovendien elke vier uur een volledige back-up gemaakt van je hele STACK.

Jouw netwerkschijf

Je STACK koppel je gemakkelijk aan je computer als netwerkschijf. Hiermee creëer je direct extra schijfruimte die je vanaf je computer kan benaderen. Zo kan je direct werken in je bestanden die op je STACK staan. Voor het koppelen van je STACK als netwerkschijf wordt gebruik gemaakt van het WebDAV protocol.

Preview modus

De preview modus van STACK geeft je direct inzicht in je foto’s en project files. Zo is het mogelijk om vanuit je webinterface door al je Photoshop files te bladeren. Downloaden is niet nodig, je bekijkt ze direct in je STACK. Daarnaast vertoont de preview modus ook de meest voorkomende RAW formaten.

Delen

Door een deellink aan te maken deel je gemakkelijk je bestanden met vrienden en familie. Deze link kun je beschermen met een wachtwoord. Het is ook mogelijk om je vrienden bestanden te laten uploaden naar gedeelde mappen. Maar het delen gaat verder, door gebruikers aan te maken kun je zelfs je opslagruimte delen.

Wil je ook STACK?

STACK is momenteel nog invite-only, maar DIGIFOTO Pro mag een groot aantal invites weggeven. Doe mee met de fotowedstrijd 'Extreem' of zorg dat je de weekwinnaar wordt door je mooiste foto's in de lezersgallery te zetten. Daarnaast kun je ook een invite aanvragen op de website van TransIP STACK.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Lucasmetsketels@gmail.com

Klinkt heel handig!!

afbeelding van Wim Stolwerk

Invite aangevraagd op 23 november.
Antwoordmail ontvangen: "Je aanvraag voor STACK is geregistreerd. Elke dag werken we hard om nog meer mensen toegang te geven tot STACK. Houd je mail dus goed in de gaten voor jouw invite voor 1000GB gratis opslag."
Het is nu 11 december en niets meer gehoord. Lijkt mij geen goede zaak.

afbeelding van evan iatrakis

graag een invite voor Stack, als fotograaf docent zou het mooi zijn om te gebruiken en op school verder te promoten