Sony organiseert Photo & Video Experience in Genk

Christel de Wolff 587 0
Voor de zesde keer op rij organiseert Sony de Photo & Video Experience. Er is dit keer gekozen voor een bijzondere locatie in Genk, namelijk de voormalige steenkoolmijn (C-Mine).

Tijdens dit unieke evenement kun je kennismaken met de volledige Sony productline-up. Alle facetten van de camera's en alpha-objectieven komen aan bod. Er worden workshops en lezingen gehouden en aan de uitleenbalie heb je de mogelijkheid om een ander objectief dan dat je hebt meegebracht te proberen.  Ook biedt Sony gratis sensor cleaning aan.

Let op: om apparatuur te lenen aan de uitleenbalie heb je een paspoort of ID-kaart nodig. Vergeet deze dus niet mee te nemen! 

Natuurlijk is het ook toegestaan om je eigen (Sony) camera mee te nemen.

Laat je inspireren

Natuurlijk zijn er genoeg Sony Alpha-ambassadeurs en product specialisten aanwezig om je te inspireren en al je prangende vragen te beantwoorden. Aanwezig zullen onder andere zijn Brendan de Clercq, Frank Doorhof, Arnout Everaerts, Marco ter Beek, Dominic Fransen, Antonette de Groot, Christoph Roxs, Jasper LeFevre, Justin Jin, Yves Schepers, Niko Caignie, Bob Bayens,en Dries Lauwers.

Sony Photo & video Experience

De Sony Photo & Video Experience is op 2 juni aanstaande. Je bent welkom tussen 10:00 en 17:00 aan de C-mine, Evence Coppéelaan 91 te Genk (België).

Toegang is gratis, maar je dient je wel van te voren aan te melden. Dat kan hier.

Lees ook: Nederland en België succesvol bij Sony World Photography Awards

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel