SIGMA schijnt in natuurfilm WAD van Ruben Smit

Geert van der Klugt 546 0
Natuurfilm 'WAD' verschijnt dit najaar in de bioscoop. De prachtverzameling van videobeelden werd geregisseerd door natuurfilmer, ecoloog en talent Ruben Smit. Alles aan 'WAD' schreeuwt SIGMA, want uitsluitend met behulp van SIGMA objectieven kwam de vertoning tot stand.

Ruben Smit

Voor zij die niet bekend zijn met Ruben Smit: óók Nieuwsuur is fan, blijkt naar aanleiding van een recente uitzending, waarin Smit's persoonlijke blik op het Waddengebied te bewonderen is. Diezelfde natuurfilmer wist eerder al met 'De Nieuwe Wildernis' 800.000 bezoekers naar de bioscoop te trekken.  

LEES OOK: Sigma 180mm f/2.8 EX DG OS APO HSM Macro, verbluffend goed

'Sommige dingen zijn nog niet eerder vastgelegd. Denk aan de geboorte van een gewone zeehond, het uitkomen van bergeendjes of het onderwaterleven', vertelt Smit over het werk. 'Maar we hebben ook het Noorderlicht en zeevonk gefilmd. Ook mensen die het gebied goed kennen zullen denk ik verrast zijn.' 

'WAD' gaat op 1 oktober in première. De film is onder andere geschoten met SIGMA's 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM Sports-, 24-70mm F2.8 DG OS HSM Art en 14mm F1.8 DG HSM Art-objectief.

afbeelding van Geert van der Klugt

Geert van der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Geert