Ode aan de wadden

Fotoboek gaat door waar de film WAD! eindigt

Remco Stunnenberg 277 0
2018 was onder andere het jaar waarin het Waddengebied schitterde in een eigen grote bioscoopfilm van Ruben Smit: WAD, Overleven op de grens van water en land. De film is een ode aan het enige Nederlandse natuurgebied dat op de werelderfgoedlijst staat. Recent bereikte de film de Gouden Film status (100.000 bezoekers).

Voor 2019 staan er nog een hoop bijzondere dingen te gebeuren. Zo komt WAD in het najaar van 2019 met een eigen televisieserie met daarin nieuwe unieke beelden en verhalen uit het Waddengebied. Naast de film, is er bovendien ook het fotoboek. Dit fotoboek gaat door waar de film WAD! overleven op de grens van water en land eindigt.

Sublieme verzameling foto's

Dit boek bevat een sublieme verzameling foto's van het waddengebied, geselecteerd uit de tienduizenden opnames die filmmaker Ruben Smit en zijn team hebben gemaakt. Dit boek toont het Wad zoals het nog nooit eerder in beeld is gebracht, dankzij speciale camera's en de nieuwste technieken.

Heb jij ook zo enorm genoten van de film, dan mag dit boek eigenlijk niet ontbreken in jouw boekenkast.

Prijs € 35,-
ISBN 9789056154820

Voor DIGIFOTO Pro 6.2018, die nu in de winkels ligt, spraken wij uitgebreid met Ruben. In dit interview vertelt Ruben onder andere dat het Wad hem bijna fataal werd. Mis hem niet!

Lees ook: WAD! werd Ruben Smit bijna fataal

 

 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco