Sigma brengt vijf nieuwe objectieven

Sigma komt met langverwacht 70/200mm f/2.8 objectief

Remco Stunnenberg 486 0
Sigma lanceert vanavond, voorafgaand aan de publieksopening van Photokina, morgen, liefst vijf nieuwe objectieven waaronder het langverwachte 70/200mm f/2.8 objectief in de Sports lijn van Sigma.

Exacte details over de objectieven die Sigma vanavond lanceert in Keulen, kon Sigma ons niet geven, maar een ding wilde Sigma Benelux DIGIFOTO Pro al wel toevertrouwen; Sigma brengt in ieder geval het langverwachte 70/200mm f/2.8 objectief. Naar dit objectief wordt al geruime tijd reikhalzend uitgekeken door gebruikers van Sigma objectieven. Vanavond is het eindelijk zo ver.

Sigma, Panasonic, Leica: The L-Mount Alliance

Eerder vandaag kondigde Sigma, samen met Panasonic en Leica The L-Mount Alliance aan, een alliantie met als doel aan de toenemende vraag naar High-end digitale camera's en hoogwaardige objectieven te kunnen voldoen. De samenwerking, The L-Mount Alliance genoemd, zorgt ervoor dat Panasonic en Sigma gebruik kunnen maken van de L-mount van Leica. Dat impliceert dat de gebruiker meer keuze heeft tussen gear van de verschillende partijen.

Lees ook: Bijzonder verbond Leica, Panasonic en Sigma

DIGIFOTO Photokina 2018 digitale special

Nu gratis te lezen: kijk hier voor de DIGIFOTO Photokina 2018 digitale special.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco