Samsung kondigt de NX3000 camera aan

Redactie DIGIFO... 1110 0
In de Samsung NX3000 camera worden de nieuwste mogelijkheden gecombineerd met een retro design. Hierdoor is de NX3000 een uitkomst voor fotografen die op zoek zijn naar een camera die gebruiksgemak met design combineert. Maak in een flits haarscherpe foto’s en filmpjes, die je direct deelt met de wereld.

Persbericht:

Met de Samsung NX3000 hoef je niets meer te missen, want hoe vlug iets ook gebeurt, dankzij de razendsnelle 5fps continuous shooting, 1/4000e seconde sluitertijd en krachtige 20.3MP APS-C CMOS sensor leg je elk moment haarscherp vast.

Fotograferen met een knipoog

Selfies maken waar je ontspannen op staat is eenvoudig dankzij het 3,0 inch Flip-up Display met Wink Shot. Je klapt het scherm open, kadert je gezicht, knipoogt naar de camera en legt je jezelf perfect vast.

Tag & Go zit standaard op alle recente Samsung SMART camera’s, zo ook op de NX3000. Door de Wi-Fi- en NFC-verbinding deel je foto’s en filmpjes snel en makkelijk via  geavanceerde functies zoals Photo Beam, Remote Viewfinder Pro of Mobile Link.

De camera is uitgerust met de nieuwe 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom ED OIS lens. Deze krachtige, compacte en lichtgewicht lens zorgt voor kraakheldere beelden vol detail. Via Remote Viewfinder Pro bedien je de 16-50mm Power Zoom bovendien vanaf een mobiel device, wat de weg vrijmaakt voor nog meer creatieve mogelijkheden. De Samsung NX3000 is vanaf eind mei beschikbaar in de kleuren wit, zwart en bruin voor een verkoopadviesprijs vanaf 499 euro.

Samsung NX3000

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie