Samsung Galaxy A9 Star Pro

Samsung Galaxy A9 met vier camera's

Christel de Wolff 407 0
De Samsung Galaxy A9 is vandaag gelanceerd. Eerder werd er op het internet al gespeculeerd over het hebben van vier (vijf als je de front meetelt) camera's en de geruchten bleken waar.

Het wordt al steeds gebruikelijker om aan de achterkant van je smartphone niet één, maar twee camera's te hebben. Door middel van dit systeem proberen telefoonfabrikanten effecten na te bootsen die je normaal gesproken met professionele fotoapparatuur zou uitvoeren zoals bokeh en HDR.

Lees ook: Apple kondigt iPhone XS, XS Max en XR aan

Samsung Galaxy A9

Samsung gaat nog een stapje verder met de introductie van de Samsung Galaxy A9. De smartphone heeft namelijk vier onder elkaar geplaatste camera's op de achterkant.

 

 

De camera's van de Samsung Galaxy A9 hebben allemaal verschillende kenmerken. De primaire camera heeft 24 megapixels en een maximaal diafragma van f/1.7. Deze wordt bijgestaan door een 8MP groothoeklens, 10MP telelens met 2x optische zoom en een 5MP camera met Live Focus modus. Aan de voorkant van de smartphone bevindt zich nog een vijfde camera met 24 megapixels.  

Lees ook: Sony presenteert nieuwe Xperia XZ3, smartphone met 19 MP camera

Prijs en beschikbaarheid Samsung Galaxy A9

De Samsung Galaxy A9 komt in de kleuren Caviar Black, Lemonade Blue en Bubblegum Pink en zal in November beschikbaar zijn voor een adviesprijs van € 599,-. 

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel