Xperia XZ3

Sony presenteert nieuwe Xperia XZ3, smartphone met 19 MP camera

Christel de Wolff 494 0
Sony Mobile presenteert de nieuwe Xperia XZ3. De smartphone is aangedreven door het beste van Sony's ontwikkelingen op het gebied audio- en visuele technologie. Zo bezit de Xperia XZ3 twee krachtige camera's met Artificial Intelligence.

Lees ook: Apple kondigt iPhone XS, XS Max en XR aan

De Xperia XZ3 beschikt over Smart lauch met Artificial Intelligence (AI)  die direct je camera opstart wanneer je de telefoon oppakt en in een horizontale houding houdt. Samen met bestaande functies die beschikken over AI, zoals Superior Auto, Predictive Capute, Predictive Autofocus en Smile shutter, zorgt Smart launch ervoor dat je met de Xperia XZ3 camera gemakkelijk een prachtige foto kunt maken.

Sony Xperia XZ3 met 19 en 13 megapixel camera's

De 19 megapixel Motion Eye camera aan de achterkant van de telefoon biedt de mogelijkheid om in 4K HDR video's op te nemen, 3D scans te maken met gezichtsuitdrukkingen of super slow motion shots te maken in Full HD 960fps.

Ter aanvulling op de main camera, beschikt de Xperia XZ3 ook over een state-of-the-art 13 megapixel front camera, waardoor ook je selfies van top kwaliteit zijn. De bokeh-functie zorgt bovendien voor eindeloos veel creatieve mogelijkheden.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony Xperia XZ3 zal vanaf 5 oktober 2018 verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van  € 799,-

Meer informatie over de Xperia XZ3 vind je op de website van Sony.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel