Rollei fototassen voor de avontuurlijke fotograaf

Rollei camerarugzakken en –tassen voor de avontuurlijke fotograaf

Fabienne Keijzer 1544
Rollei komt met een Outdoor-lijn met camerarugzakken en –tassen, speciaal voor de avontuurlijke fotograaf. Met de tassen, die beschikbaar zijn in vijf verschillende maten, kun je elk fotoavontuur aan en is je camera-apparatuur veilig opgeborgen.
Als outdoor-fotograaf heb je baat bij een rugzak of tas die betrouwbaar is in de meest uiteenlopende situaties. Hij moet ruim zijn en verschillende weertypen kunnen trotseren en een handig plekje voor je statief is ook altijd fijn zodat jij die niet in je hand hoeft te houden als je aan het hiken bent. Rollei komt met een lijn Outdoor camerarugzakken en –tassen die zeer geschikt zijn voor de avontuurlijke fotograaf. Met vier rugzakken in verschillende formaten en een compacte fototas heb je een ruime keuze.
Rollei Outdoor

Rollei Outdoor camerarugzak 60 L

De Rollei Outdoor camerarugzak van maar liefst 60 liter biedt de meeste ruimte voor fotografietoebehoren. Met acht vakken heeft de tas ruimte voor twee camerabody’s, acht objectieven, een statief, een flitser én een 17-inch laptop. Het onderste deel van de tas is het speciale camerasegment die naar wens is in te delen. De weerbestendige rugzak heeft met rubber beklede ritssluitingen en de verstelbare gevoerde schouder- en heupbanden met extra opbergvakjes zorgen voor een optimaal draagcomfort. De Rollei Outdoor camerarugzak 60 L is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €299,99.

Rollei Outdoor

Rollei Outdoor camerarugzak 45 L en 35 L

Deze twee compactere rugzakken bieden genoeg ruimte aan twee camerabody’s, twee objectieven, een flitser, een statief en een 15-inch laptop. Beide tassen zijn geschikt als handbagage en bevatten een cameracompartiment die aan de rugzijde opent, erg veilig dus. Ook deze tassen zijn uitgerust met een ademende voering en verstelbare heup- en schouderbanden. De adviesprijzen: €99,99 voor de 45 L en €79,99 voor de 35 L versie van de Rollei Outdoor camerarugzak.

Rollei Outdoor camerarugzak 10 L

Op pad met een basisuitrusting? Dan biedt de 10 L versie van de Rollei Outdoor camerarugzak uitkomst. Er is ruimte voor een camerabody met drie objectieven en een flitser. De statiefpoten kunnen afzonderlijk worden opgeborgen en ook dit cameracompartiment is flexibel in te delen. De adviesprijs voor dit compacte model bedraagt €49,99.

Rollei Outdoor fototas 10 L

Wanneer je op pad gaat en je naast een koffer nog afzonderlijk cameratoebehoren wilt meenemen is de Rollei Outdoor fototas van 10 liter een fijne metgezel. Het hoofdcompartiment beidt ruimte aan een camerabody, drie objectieven, een flitser en een 13-inch laptop of tablet. De tas kan in diepte met ongeveer zes centimeter versteld worden. Je kunt de tas comfortabel over je schouder dragen en door de dubbele wand aan de rugzijde is deze ook gemakkelijk aan een koffer te bevestigen. De Rollei Outdoor fototas 10 L is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €49,99.

Bij alle Rollei Outdoor rugzakken en tassen ontvang je een regenhoes. Kijk voor meer informatie op de website van Rollei.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne